Ο Καμίνης αξιοποίησε στο Δήμο τον Άρη Σπηλιωτόπουλο

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος αφού τελείωσε τις διακοπές του στη Μύκονο με την αρραβωνιαστικιά του Νάνσυ Λεονάρδου και την Ε. Μελέτη (σσ με την τελευταία έκαναν και μια βόλτα με το Κανό) πέρασε κι ένα χειρουργείο καλοκαιριάτικα, γιατί το ταλαιπωρούσε χρόνια τενοντίτιδα.

Μετά από όλα αυτά, ήρθε και η δικαίωση για τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατία και νυν δημοτικό σύμβουλο της Αθήνας.

Έτσι,

ο δήμαρχος κ. Καμίνης τον όρισε Εντεταμένο Σύμβουλο για θέματα Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων. Του το πρότεινε δηλαδή και ο κ. Σπηλιωτόπουλος το δέχθηκε.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Μπορείς» είναι πλέον στενός συνεργάτης του πολιτικού του αντιπάλου κ. Γιώργου Καμίνη, και αυτό κατι δείχνει.

Από την μεριά του ο δήμαρχος σχολιάζοντας την αποδοχή της πρότασής του από τον κ. Σπηλιωτόπουλο, σημειώνει ότι η προσπάθεια για μία Αθήνα εξωστρεφή, για μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, απαιτεί μια νέα νοοτροπία που υπαγορεύει «να ξεχάσουμε τις διαχωριστικές γραμμές του χθες, να υπερβούμε τη λογική των νικητών και των ηττημένων, να κάνουμε μία νέα αρχή. Να λειτουργήσουμε από κοινού για το συμφέρον της Αθήνας».

Ο κ. Καμίνης πρόσθεσε ότι απηύθυνε πρόσκληση συνεργασίας τόσο στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, όσο και στον Άρη Σπηλιωτόπουλο.

«Αποτελεί τιμή η αποδοχή εκ μέρους του κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου της πρότασής μου και η συμφωνία μας να αναλάβει τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου για θέματα Τουριστικής Προβολής της πόλης της Αθήνας. Εμείς κάνανε την αρχή. Ελπίζουμε να βρούμε ανταπόκριση και να ανοίξουμε όλοι μαζί μία νέα σελίδα στην Αυτοδιοίκηση» πρόσθεσε.

Δείτε ακόμα: Ο Νίκος Μαστοράκης ξανακάνει βραδινή εκπομπή

Απολύθηκε μασέρ για το στοματικό σε 20χρονο ποδοσφαιριστή !!

Δείτε που θα γίνει τα μεγαλύτερο όργιο πολυτελείας του 2015!!

Πέθανε μετά από 12 ώρες σερί σεξ!

Επίσης δείτε όλα τα sexy θέματα στο parapolitika.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα