Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η κόντρα Ιωαννίδη- Άδωνι!

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει πλέον η κόντρα μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, έδινε τον ρυθμό σε εκδήλωση της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ ΤΕΙ

Θεσσαλονίκης. Το βίντεο που δημοσίευσαν τα parapolitika.gr έκανε τον γύρο του διαδικτύου και δεν άργησε να έρθει η αντίδραση από τον Σάκη Ιωαννίδη. Με σχόλιο του στα parapolitika.gr o πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ αναρωτήθηκε "πότε ήταν ο Άδωνις στη ΔΑΠ".

Ο Γεωργιάδης δεν άργησε να απαντήσει μέσω twitter , όπου έγραψε πως στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ήταν εκλεγμένο μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιστορικού - Αρχαιολογικού.

Η κόντρα η οποία θυμίζουμε, πως είχε ξεκινήσει από την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ, μετά τις εκλογές, όπου ο Ιωαννίδης είχε επιτεθεί στον πρώην υπουργό, δεν άργησε εκ νέου να πάρει διαστάσεις με εκατέρωθεν βολές.

Σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ο πρόεδρος της γαλάζιας νεολαίας, είπε πως δεν γνωρίζει αν το στέλεχος της ΝΔ, υπήρξε και στέλεχος της ΔΑΠ, αμφισβητώντας τα όσα έλεγε ο Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις δεν έχασε την ευκαιρία να χοντρύνει την κόντρα , καθώς με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο λίγο μετά άφησε σαφείς προσωπικές αιχμές

"Ήμουνα στη ΔΑΠ Ιστορικού εκλεγμένο μέλος στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν ήμουν φοιτητής στην Φιλοσοφική" .

Το χειρότερο όμως το είπε μετά:

"Kάποιοι έγλειφαν τον Σαμαρά όταν ήταν να γίνουν πρόεδροι και τώρα τον πάνε κόντρα"

ΑΞΙΖΕΙ: Το βέβαιο είναι πως η κόντρα αυτή είναι μία από τις πιο ηχηρές στο εσωτερικό της ΝΔ, καθώς μιλάμε για τον πρόεδρο της νεολαίας και ένα κορυφαίο στέλεχος του κόμματος και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα συνεχιστεί, λόγω της... ιδιοσυγκρασίας και των δύο πολιτικών.

Δείτε το βίντεο που ξεκίνησαν όλα:

Δείτε την απάντηση του Σάκη Ιωαννίδη:

Ιωαννίδης για Άδωνι: "Πότε ήταν αυτός στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ;"

Keywords
Τυχαία Θέματα