Μάστιγα το εμπόριο ναρκωτικών γύρω από τη Νομική Σχολή

Τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές καλεί για άλλη μια φορά η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών και επιληφθούν του οξύτατου προβλήματος του εμπορίου ναρκωτικών που γίνεται έξω από τους χώρους γύρω από την Νομική Σχολή Αθηνών.

Για το ίδιο θέμα έχουν επανειλημμένα σταλεί επιστολές του πρύτανη του Ιδρύματος, προς τους αρμόδιους υπουργούς και την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, καθώς έχουν παρατηρηθεί ακραία περιστατικά όπως η επίθεση

σε βάρος καθαρίστριας του Ιδρύματος από χρήστη ναρκωτικών με σύριγγα έξω από τα κτίρια του.

«H Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών στη συνεδρία της 20ης Φεβρουαρίου 2014, εξέφρασε την έντονη ανησυχία της για την εντεινόμενη μεταφορά του εμπορίου ναρκωτικών γύρω από τους χώρους του Πανεπιστημίου και ειδικά στον πεζόδρομο της οδού Μασσαλίας, έξω από το κτίριο της Νομικής Σχολής. Το φαινόμενο αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς υποβάθμισης του δημοσίου Πανεπιστημίου» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα.

«Ζητεί να υπάρξει άμεση αντιμετώπιση του ζητήματος από την Πολιτεία με σεβασμό της ακαδημαϊκής δεοντολογίας και των προϋποθέσεων της ομαλής και απρόσκοπτης φοίτησης» αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα