"Χρίσμα" και από τους "58" ο Καμίνης

Μετά το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ ο Γιώργος Καμίνης έλαβε επίσημα τη στήριξη και των "Κίνησης των 58" στην προεκλογική κούρσα. Μάλιστα, το "χρίσμα" επισημοποιήθηκε σήμερα, καθώς ο Δήμαρχος Αθηναίων έδωσε το παρών σε γεύμα που παρέθεσαν οι "58".

Στο πλαίσιο αυτό ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας, Γιάννης Βούλγαρης, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισαν να στηρίξουν την επανεκλογή του Καμίνη. "Στηρίζουμε τον αγώνα του δημάρχου Γιώργου Καμίνη,

που αποφασιστικά και σεμνά νοικοκύρεψε τα οικονομικά του δήμου, εξασφάλισε επενδύσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση, συνέβαλε στο να αυξηθεί η ασφάλεια στο κέντρο της Αθήνας και στήριξε συνεχώς τους αδύναμους και τους φτωχούς. Θα ήταν πισωγύρισμα να γυρίσουμε στην Αθήνα των κομματικών δημάρχων", τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αθηναίων χαρακτήρισε "φίλους" τα μέλη της πρωτοβουλίας, επισημαίνοντας "είχα την ευκαιρία να συζητήσω με φίλους για το ευρωπαϊκό και μεταρρυθμιστικό μέλλον της πόλης και της χώρας. Η Αθήνα έχει μπει για τα καλά σε μια νέα τροχιά. Ενώνοντας δυνάμεις, αυτή την τροχιά πρέπει να τη διαφυλάξουμε και να αποφύγουμε την επιστροφή στο παρελθόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα