Κουμουτσάκος: "Μαυρογιαλούρος ο Σγουρός"

Σφοδρή επίθεση στον Γιάννη Σγουρό, τον οποίο αποκαλεί «Μαυρογιαλούρο, με παλαιοκομματικές συμπεριφορές», εξαπολύει ο Γιώργος Κουμουτσάκος, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, στην τελική ευθεία της αναμέτρησης. Παράλληλα, μιλώντας στο ένθετο "Κάλπες ’14", της εφημερίδας "Παραπολιτικά" και τον Σωτήρη Ξενάκη, χαρακτηρίζει «διχαστική» την υποψηφιότητα της Ρένας Δούρου και επισημαίνει ότι ο στόχος της είναι μόνο μια επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Κουμουτσάκος δίνει

απαντήσεις και σε όσους τον αποκαλούν «σαλονάτο» και δεσμεύεται ότι θα εργαστεί για «δουλειές, ανάπτυξη, διαφάνεια και αλληλεγγύη». Με την εμπειρία του ως στελέχους του υπ. Εξωτερικών και ως ευρωβουλευτή, υποστηρίζει ότι θα συνεχίσει το έργο του και στην Περιφέρεια, χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις, με μόνο μέλημά του το καλό της Αττικής και των κατοίκων της.

Τι διαφορετικό μπορείτε να φέρετε στην Περιφέρεια Αττικής;

Την αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη. Τις λύσεις που τόσο χρειάζεται. Ας μη γελιόμαστε. Η Αττική υποφέρει από το παλιό, το φθαρμένο, το κατεστημένο. Αυτό όλοι το γνωρίζουν. Γνωρίζουν την αλήθεια που βιώνουμε καθημερινά. Είναι αδιανόητο στον 21ο αιώνα η Αττική, το «σαλόνι της Ελλάδας», να πνίγεται όταν βρέχει, να πνίγεται στα σκουπίδια, να πνίγεται χωρίς αποχετευτικό. Να υπάρχει έντονο έλλειμμα κοινωνικής μέριμνας και στήριξης. Ελλειμμα που μπορεί και οφείλει να καλύψει η Περιφέρεια από το περιβόητο πια «πλεόνασμά» της.

Την εποχή της Ευρώπης των Περιφερειών, η ευρωπαϊκή τεχνογνωσία είναι ζωτικά απαραίτητη. Εμείς γνωρίζουμε και το «πώς» και το «ποιος» μπορεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο να ενισχύσει ουσιαστικά την Αττική και τους κατοίκους της. Αυτή είναι η μεγάλη προστιθέμενη αξία μας, μαζί με το νέο και το άφθαρτο. Αυτό χρειάζεται η Περιφέρεια Αττικής.

Διαβάστε όλη την συνέντευξη στο kalpes14.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα