Κέρδισε και... ελπίζει η Ρεάλ

Μια ακόμα αποστολή εξετελέσθη, αλλά όχι και τόσο... ανώδυνα! Η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε όσο χρειάστηκε (δίχως να εντυπωσιάσει) κι έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Μάλαγα με σκορ 3-1.

Κάπως έτσι μείωσε εκ νέου την απόστασή της απ' την Μπαρτσελόνα στους δύο πόντους, ωστόσο την ίδια ώρα άπαντες στο... βασιλικό στρατόπεδο είναι σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς Μπέιλ και Μόντριτς αποχώρησαν τραυματίες (με του πρώτου να δείχνει πιο σοβαρό το πρόβλημα) κι ενώ την άλλη εβδομάδα είναι ο καθοριστικός επαναληπτικός με την Ατλέτικο για το Τσάμπιονς Λιγκ (0-0 το πρώτο ματς).

Στο 24'

ο Σέρχιο Ράμος άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή -οριακά σε θέση οφσάιντ-, ενώ χωρίς να ανεβάσει στροφές και με τους Ανδαλουσιάνους να είναι απειλητικοί σε 2-3 περιπτώσεις, οι Μαδριλένοι πήραν ακόμα μεγαλύτερο... αέρα. Με εντυπωσιακή γκολάρα του Χάμες (η δημιουργία του κυρίως), οι γηπεδούχοι έδειξαν να κλειδώνουν τους τρεις βαθμούς στο 69' κι ενώ δύο λεπτά νωρίτερα ο Κριστιάνο έχασε πέναλτι (σημάδεψε το δοκάρι).

Κι όμως οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και ο Χουάνμι δύο λεπτά αργότερα μείωσε σε 2-1 -επωφελούμενος την κακή αμυντική αντίδραση-, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Πίεσαν, άγχωσαν τη Ρεάλ, ωστόσο δεν κατάφεραν και να την πληγώσουν, με τον «CR7» εν τέλει στο φινάλε (στις καθυστερήσεις) να διαμορφώνει από κοντά και προ κενής εστίας το τελικό σκορ!

sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα