"Κεραυνοί" Βορίδη στον ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζετε το δολοφονικό σας άκρο

Ιδιαίτερα σκληρή ήταν η κριτική που άσκησε ο Μάκης Βορίδης στον ΣΥΡΙΖΑ για το νομοσχέδιο για την κατάργηση φυλακών τύπου Γ και τις αλλαγές που θα έχουν ως αποτέλεσμα την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού. Ο Μάκης Βορίδης απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά ότι "στηρίζει το απώτατο άκρο του, το ένοπλο, το δολοφονικό" προκαλώντας την αντίδραση του Νίκου Βούτση ο οποίος του απάντησε "είναι ολισθηρός αυτός

ο δρόμος και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι" και κάλεσε τον κ. Βορίδη να ζητήσει να αφαιρεθεί από τα πρακτικά η επίμαχη φράση. Ενώ σημείωσε ότι όσα νομοθετεί τώρα η κυβέρνηση αποτελούν θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και χρόνια.

Απαντώντας ο Μάκης Βορίδης παραδέχθηκε ότι «η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως συνεπής με την νομοθετική πρακτική του». «Εξ ου και οι πολίτες δεν δικαιούνται να παραπονιούνται για τις συνέπειες αυτής της πρακτικής, ούτε για την ανομία, ούτε για την μετανάστευση, ούτε για τις καταλήψεις, ούτε για τις φθορές, γιατί αυτή ήταν η πολιτική σας», είπε, επισημαίνοντας ότι η νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης επιφυλάσσει «προνομιακή μεταχείριση σε τρομοκράτες που επιμένω ότι εξακολουθείτε να έχετε ιδεολογική συγγένεια και σχέση»

Keywords
Τυχαία Θέματα