Άδειασμα του Μητρόπουλου στον Τσίπρα για τις Σκουριές

Σαφείς αποστάσεις από την κυβερνητική γραμμή που θέλει τους μεταλλωρύχους "απέναντι" κράτησε ο Α' Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος καλώντας τον Πρωθυπουργό να δεχθεί άμεσα του μεταλλωρύχους: «Οι διαδηλώσεις των εργαζομένων στις Σκουριές που κατέβηκαν με τα παιδιά τους στην Αθήνα

είναι κατά της κυβέρνησης της Αριστεράς. Καλείται ο πρωθυπουργός να μιλήσει μαζί τους καθώς και με εκείνους που μάχονται για την προστασία του περιβάλλοντος. Σε μια δύσκολη συγκυρία όπου οι δανειστές οδηγούν σε έσχατα διλήμματα και ίσως σε ρήξη οι ρωγμές στην εργατική τάξη είναι πολυτέλεια για την κυβέρνηση της Αριστεράς» είπε ο κ. Μητρόπουλος.

Αυτό που προκάλεσε αίσθηση ήταν το έμμεσο άδειασμα του κ. Μητρόπουλου στον Γ. Κατρούγκαλο με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής να υποστηρίζει με νόημα ότι στα χρόνια του Μνημονίου ούτε ο ίδιος ούτε τα παιδιά του ανέλαβαν επ' αμοιβή καμία υπόθεση στα δικαστήρια.
Ο κ. Μητρόπουλος αναφέρθηκε ξανά στη λίστα Νικολούδη καλώντας τον Πρωθυπουργό, την Πρόεδρο της Βουλής τον αρμόδιο Υπουργό να την δώσουν αύριο κιόλας στη δημοσιότητα για να διαπιστώσει αν συμπεριλαμβάνονται σε αυτή "επίορκοι υπάλληλοι, δημοσιογράφοι ή μέλη των οικογενειών τους οι οποίοι έστησαν την υπόθεση προσωπικής του εξόντωσης κατασκευάζοντας δήθεν φορολογικό σκάνδαλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα