Κατερίνα Μάρκου: "Με κοιτούν περίεργα επειδή ψήφισα τον Δήμα"

Για την πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνει μετά το «ναι» στην πρώτη ψηφοφορία για ΠτΔ, για το «χρώμα» που έχει το «παρών» σ’ αυτή την κρίσιμη δεύτερη ψηφοφορία, για τους «γελοίους» που μειώνουν τους θεσμούς αλλά και το πρόσωπο του Σταύρου Δήμα μιλά στη ΒΕΡΓΙΝΑ TV, η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου. Μάλιστα η κ Μάρκου

δε διστάζει να χαρακτηρίσει χυδαία τη λοιδορία από τους υπόλοιπους..

Η βουλευτής Κατερίνα Μάρκου καλεσμένη του Στέργιου Καλόγηρου και της Άννας Τσίμου στην εκπομπή της ΒΕΡΓΙΝΑ TV, «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα» ξεκαθαρίζει ότι θα ψηφίσει το Σταύρο Δήμα γνωρίζοντας ότι δε θα εκλεγεί πρόεδρος και θεωρεί δεδομένο πως «πάμε για εκλογές» παρόλο που «στην παρούσα φάση κάτι τέτοιο ισοδυναμεί με καταστροφή» όπως λέει. Η κ Μάρκου λέει πως σήμερα «μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι θέλουν εκλογές»

Η ανεξάρτητη βουλευτής αποκαλύπτει την αρνητική της στάση στο πρόσωπο του Σταύρου Δήμα λέγοντας χαρακτηριστικά: "Όταν είδα το κ. Δήμα πάγωσα. Ήθελα ένα πρόσωπο που να ενώνει το λαό, όχι να συσπειρώνει τη ΝΔ".

Η ζωή μου έγινε πολύ δύσκολη εξαιτίας της συναίνεσης για τον ΠτΔ. Όλοι με κοιτάνε περίεργα, φαντάζονται ότι μπορεί να έχω χρηματιστεί» λέει μεταξύ άλλων η Κατερίνα Μάρκου . Στην ίδια εκπομπή, η ανεξάρτητη βουλευτής κάνει δριμεία επίθεση κατά εκείνων που μειώνουν τους θεσμούς χωρίς αποδείξεις, χαρακτηρίζοντάς τους «γελοίους» Δε δίστασε μάλιστα να σημειώσει ότι το «παρών» στον ΠτΔ έχει το «χρώμα» του ΣΥΡΙΖΑ κι ότι είναι χυδαίο βουλευτές που στηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ με το «παρών» να βγαίνουν και να λοιδορούν «όλους εμάς, τους υπόλοιπους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι τρεις σωματοφύλακες

"Γλύκανε" τον Μελά ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης!

Keywords
Τυχαία Θέματα