Κακλαμάνης: "Δεν έχουν θέση στη ΝΔ όσοι δεν έχουν θεσμική ιδιότητα"

«Όσοι μιλάνε για αλλαγή ηγεσία στη ΝΔ οφείλουν σήμερα να ξεκαθαρίσουν το θέμα για να σταματήσει το φαινόμενο μεγάλα κυριακάτικα φύλλα να διαφημίζουν τις υποψηφιότητες δελφίνων» , δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Πολιτικός Καφές, με τον Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο, ο Αντιπρόεδρος Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.

Τόνισε ότι» η ΝΔ πρέπει να ξανανταμωθεί με το λαό να συμφιλιωθεί με τις κοινωνικές ομάδες που της γύρισαν την πλάτη ,όποιος μπορεί να το πετύχει να βάλει το θέμα και να τελειώνουμε

αλλά όχι να πιστεύουν κάποιοι ότι μπαινοβγαίνοντας σε γραφεία μεγαλοεπιχειρηματιών θα γίνουν αρχηγοί η ΝΔ να ξαναγίνει κόμμα των πολιτών και όχι των λόρδων. Ο κ. Κακλαμάνης, επιβεβαίωσε τα όσα ακούγονται για τον Δημήτρη Σταμάτη, υπογραμμίζοντας ότι "δεν έχουν θέση στη ΝΔ στελέχη που δεν έχουν θεσμική ιδιότητα".
Ο κ. Κακλαμάνης τάχθηκε υπέρ της ψήφισης εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο ακόμη και αν τεθεί από το ΣΥΡΙΖΑ , ενώ εμφανίστηκε αντίθετος στην ψήφιση της τετράμηνης συμφωνίας με τους δανειστές από τη ΝΔ εφόσον έρθει στη Βουλή.
Παράλληλα υποστήριξε ότι οι δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου είχαν αποδέκτες κυρίως το κόμμα της και την Κυβέρνηση και λιγότερο το Κοινοβούλιο τονίζοντας ότι είναι υπέρ της άποψης να έρχονται με τη μορφή κατεπειγόντως νομοσχέδια…

Keywords
Τυχαία Θέματα