Γιώργος Λιάγκας: "Μου φάνηκε σα να βλέπω Eurovision σε αφρικανική χώρα"

Η μεγάλη βραδιά του ελληνικού τελικού, που ήταν γεμάτη από εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Το κοινό και η κριτική επιτροπή αποφάσισαν ότι η Μαρία Έλενα Κυριάκου θα μας εκπροσωπήσει στην Αυστρία.

Το πρωί της Πέμπτης στο «Πρωινό» σχολιάστηκε η βραδιά και, όπως ήταν φυσικό, ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε κάνοντας αιχμηρά σχόλια.

«Μου φάνηκε σαν να βλέπω Eurovision σε αφρικανική χώρα. Εκτός αν το κάνατε για να μοιάζετε με τη Shaya.

Άλλο ήταν το φαβορί κι άλλο είδαμε να νικάει. Αυτό το πράγμα με την Παπαρίζου να τη βάφουν και να τη ντύνουν έτσι χάλια δε μπορώ να το καταλάβω. Πολλή ίντριγκα», τόνισε.

«Πουλάτε πολύ αυτό που ακούγεται ότι τα έχετε», είπε απευθυνόμενος στη Μαίρη Συνατσάκη για την ίδια και τη σχέση της με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, στη συνέχεια.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ένα φωτάκι γιατί δεν σας έριξαν για να σας ασπρίσουν λίγο; Πιστεύω ότι ήταν το μακιγιάζ ή ο διευθυντής φωτογραφίας δεν σας πρόσεξε. (…) Να πας για Miss Ζιμπάμπουε. Κάθε άλλο παρά λαμπερό ήταν. Δεν μου άρεσε».

Όσον αφορά στην παρουσία του Φώτη Σεργουλόπουλο, σημείωσε «Τον Φώτη που τον θεωρώ έναν από τους πιο ταλαντούχους παρουσιαστές της Ελλάδας, δεν κατάλαβα ποτέ γιατί να κάνει αυτό το παιχνίδι», ενώ σχετικά με τις εμφανίσεις των πέντε υποψηφίων, έκρινε ότι η Shaya έκανε τη χειρότερη εμφάνιση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμα:

"Αν πάρω μέχρι τρία κιλά, αμέσως πηγαίνω στον διατροφολόγο" (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στην ελληνική showbiz από το θάνατο του Μανώλη Τζιράκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα