"Αν πάρω μέχρι τρία κιλά, αμέσως πηγαίνω στον διατροφολόγο" (ΦΩΤΟ)

Μπορεί ο ίδιος να έχει παράπονο για το ύψος του αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να δείξει το τεράστιο ταλέντο του τόσα χρόνια που τον γνωρίζουμε.

Σε συνέντευξή του στο YOU και την Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Παντελής Καναράκης αποκαλύπτει ότι στερείται το φαγητό για να μην παχύνει.

Θα ήθελες να αλλάξεις κάτι πάνω σου;
Τώρα πια όχι αλλά για χρόνια ήθέλα το ύψος μου! Είμαι ένας άνθρωπος 1,71 και νομίζω ότι τον έναν πόντο τον πήρα λόγω χορού και γυμναστικής. Όταν ήμουν μικρός με ενοχλούσε, τώρα το θεωρώ ευλογία.

Γυμνάζεσαι;
Έχω κάνει κάποια χρόνια χορό και μετά αερόμπικ. Με

το που ξεκίνησα το θέατρο ασχολούμαι με το ποδήλατο. Είμαι ποδηλάτης στον δρόμο και πηγαίνω γυμναστήριο τέσσερις φορές την εβδομάδα χρόνια τώρα, κάνοντας ασκήσεις για γράμμωση, όχι για όγκο. Γιατί είμαι ένας αδύνατος άνθρωπος που δεν θέλω να έχω λίπος. Η γυμναστική είναι μέρος της ζωής μου. Και κουρασμένος να είμαι και στενοχωρημένος και άρρωστος στο γυμναστήριο πολύ σπάνια κάνω έκπτωση.

Δίαιτα κάνεις;
Στερούμαι πάρα πολύ. Αν πάρω από ένα μέχρι τρία κιλά αμέσως πηγαίνω στο διατροφολόγο μου για να τα χάσω!

Τι έχεις στερηθεί περισσότερο;
Τα γλυκά. Τρώω πολύ σπάνια και έχω κόψει και τα τηγανητά. Λατρεύω τις τηγανητές πατάτες τις οποίες έχω χρόνια να φάω! Καμιά φορά μου τηγανίζει η μαμά που όταν πηγαίνω στη Θεσσαλονίκη αλλά, για να καταλάβεις, τα τελευταία δέκα χρόνια μπορεί συνολικά να έχω φάει δέκα φορές!

Διάβασε ακόμα:

Θρήνος στην ελληνική showbiz από το θάνατο του Μανώλη Τζιράκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα