Η Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ μέσα από τον φωτογραφικό φακό

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού.

Εκτός από την δήλωση του Αντώνη Σαμαρά πως δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την ηγεσία της παράταξης, η είδηση ήρθε από τον Επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος άφησε εμβρόντητα τα στελέχη της ΝΔ που τον άκουσαν να δηλώνει την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Χαρακτηριστικές του κλίματος ήταν οι εκατέρωθεν αναφορές μεταξύ της Ντόρας Μπακογιάννη

και του Αντώνη Σαμαρά.

Στην Πολιτική Επιτροπή έδωσαν το παρών τα περισσότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς βέβαια να λείψουν και οι απουσίες με πιο ηχηρή αυτή του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Σχόλια προκάλεσε και η απουσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος φαίνεται πως θα είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Στο φωτορεπορτάζ που παρουσιάζει το parapolitika.gr ξεχωρίζουν ορισμένα "πηγαδάκια" μεταξύ των στελεχών και των βουλευτών, όπως η θερμή χειραψία του Γιάννη Βρούτση με την Ντόρα Μπακογιάννη, η συζήτηση του Γεράσιμου Γιακουμάτου με τον Μάκη Βορίδη, το τεράστιο smartphone του Άδωνι Γεωργιάδη και τις εγκάρδιες συζητήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με πρώην βουλευτές.

Φωτογραφίες από eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα