Η Νέα Δημοκρατία συσπειρώνεται ξανά!

Όλο και περισσότερο κλείνει η ψαλίδα στις τελευταίες δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αντίθεση με αυτό που πιστεύουν πολλοί, ότι είναι ο φόβος για το μέλλον και η αβέβαιη προοπτική της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ

, που σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο που κλείνει την ψαλίδα, υπάρχει και μία ακόμα ανάγνωση που ερμηνεύει τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Αυτή δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι η κεντροδεξιά παράταξη διαχρονικά έχει πάρει όλες τις δύσκολες και μεγάλες αποφάσεις για την χώρα και πάντα εκλογικά το πλήρωνε. Αυτό έκανε και η Νέα Δημοκρατία , που της έλαχε ξανά ο κλήρος και μαζί του Αντώνη Σαμαρά, να είναι στο τιμόνι της χώρας την πιο δύσκολη εποχή της μεταπολίτευσης. Και παρά τα λάθη , τις θυσίες και την πρωτοφανή δύσκολη θέση, πάλι στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και της ιστορικής της κληρονομιάς. Αυτό προφανώς έχει καταλάβει μία μεγάλη μερίδα της άλλοτε πλατιάς βάσης της, που λειτουργεί και με αντανακλαστικά, λέγοντας πως δεν θέλει να κυβερνήσει ξανά ένα νέο ΠΑΣΟΚ. Όπως μάλιστα πληροφορούμαστε από τις δημοσκοπήσεις που φτάνουν στη Συγγρού, η συσπείρωση της ΝΔ έχει πάρει για τα καλά την ανηφόρα, χωρίς μάλιστα να υπάρχει ακόμα εκλογική πόλωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα