"Βροχή" παραιτήσεων από τους γενικούς γραμματείς λόγω εκλογών

Με το σενάριο των εκλογών να ενισχύεται καθημερινά, λόγω της μη συγκέντρωσης των απαιτούμενων ψήφων, πολλοί είναι οι γενικοί γραμματείς και οι πρόεδροι δημόσιων οργανισμών που έσπευσαν να παραιτηθούν προκειμένου να προλάβουν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο που θα τους οδηγήσει στα...ψηφοδέλτια των κομμάτων.

Το "χορό" των παραιτήσεων άνοιξαν εχθές ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Δημήτρης Παπαγιαννίδης και ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ

Μιχάλης Κατρίνης, οι οποίοι ενημέρωσαν τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη για την αποχώρησή τους και την πρόθεσή τους να πολιτευθούν με το ΠΑΣΟΚ.

Επίσης εχθές έγινε δεκτή η παραίτηση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του "Εθνικού Συστήματος Υποδομών Ποιότητας" (ΕΣΥΠ) 'Αγγελου Τόλκα, η οποία είχε υποβληθεί από την 1η Δεκεμβρίου στον υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα.

Το απόγευμα της Τρίτης παραιτήθηκε από τη θέση του γενικού γραμματέα στο υπουργείο Δικαιοσύνης ο Άγγελος Τσιγκρής, ενώ λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και η παραίτηση του γενικού γραμματέα Εμπορίου Στέφανου Κομνηνού.

Επιπλέον, σήμερα υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων του υπουργείου Εργασίας Παναγιώτης Κοκκόρης, η γενική γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου, όπως επίσης και η γενική γραμματέας Πρόνοιας Έφη Μπέκου, αλλά και ο υποδιοικητής του ΙΚΑ Κωνσταντίνος Παπαθανασίου.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) Δημήτρης Λιντζέρης.

Διαβάστε επίσης:

Τέλος και ο Μιχάλης Κατρίνης από τον ΟΚΑΝΑ!

Έρχονται εκλογές! Παραιτήθηκε και ο Άγγελος Τσιγκρής από γενικός γραμματέας

Παραιτήθηκε και ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Στέφανος Κομνηνός

Keywords
Τυχαία Θέματα