Η Κόλλια "άδειασε" τους ΑΝΕΛ για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Νέα αναστάτωση στο εσωτερικό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων προκαλούν οι δηλώσεις της Αντιπροέδρου της Βουλής Μαρίας Κόλλια η οποία μία ημέρα μετά την ανεξαρτητοποίηση του Παναγιώτη Μελά, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας φάνηκε να διαφοροποιείται από την γραμμή του Πάνου Καμμένου πως δεν ψηφίζει κανένα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας:

«Ο βουλευτής πρέπει να είναι ελεύθερος για

να ψηφίσει ό,τι θέλει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Κανείς δεν χρειάζεται να πείσει κανέναν τι θα ψηφίσει. Όλοι είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν τι θα πράξουν. Το θέμα είναι πως θα με πείσει κανείς για το πρόσωπο. Και ακόμα κανένας δεν μας έχει πει το πρόσωπο, ώστε να δούμε αν πληροί τις προϋποθέσεις που εμείς θέτουμε». Κατά πολλούς η τοποθέτηση της κ. Κόλλια είναι σαφής διαφοροποίηση από την θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων σύμφωνα με την οποία θα καταψηφίσουν όποιο πρόσωπο και αν προταθεί από την κυβέρνηση.

Λίγη ώρα νωρίτερα η κα Κόλλια είχε εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της για τη συζήτηση που έχει ξεσπάσει περί χρηματισμού βουλευτών, δήλωσε ωστόσο προβληματισμένη από το ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι για πολλούς εύκολος στόχος. «Δεν μου αρέσει αυτό που βιώνω» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Παναγιώτης Μελάς: "Το σκέφτομαι για επιστροφή στη ΝΔ" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα