Γονείς έκαναν τατουάζ τα εκ γενετής σημάδια της κορούλας τους!

Έχουμε δει πολλές εκδηλώσεις αγάπης αλλά σαν και τη κίνηση που έκαναν δύο γονείς απο την Αγγλία δεν υπάρχει προηγούμενο. Η Tanya και ο Philips έκαναν σε ολόκληρα τα πόδια τους τατουάζ με τα ίδια ακριβώς εκ γενετής σημάδια που έχει η 18 μηνών κόρη τους, Ηoney.

H μικρή Ηoney γεννήθηκε με έντονα κόκκινα σημάδια στα ποδαράκια της και παρά το γεγονός ότι δεν είναι επικίνδυνα για την υγείας της ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη για τους γονείς της και δεν τους άρεσε που όλοι την κοίταγαν περίεργα και

έκαναν σχόλια.

Έτσι, λοιπόν, οι δύο γονείς αποφάσισαν με έναν έξυπνο,γλυκό και τολμηρό τρόπο να κάνουν την μικρή τους κόρη να νοιώθει καλύτερα. Όπως χαρακτηριστικά είπαν οι γονείς στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης "παρόλο που στα δικά μας μάτια η κόρη μας είναι τέλεια, ξέρουμε ότι οι άνθρωποι θα την κοιτάζουν παράξενα και θα δείχνουν τα πόδια της. Το έκανε ήδη μια φορά μπροστά μας ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και καταλάβαμε πόσο ενοχλητικό μπορεί να είναι. Οι άνθρωποι μερικές φορές είναι σκληροί χωρίς καν να το καταλαβαίνουν".

Επιπλέον, οι γονείς με συγκίνηση δηλώνουν: "Όταν το πρήξιμο από τα τατουάζ έφυγε, τα δείξαμε στην Honey-Rae. Εκείνη τα άγγιξε απαλά και, δείχνοντας τα δικά της πόδια, είπε 'είμαστε ίδιοι'! Τότε ξέραμε πως είχαμε πάρει την σωστή απόφαση"

Keywords
Τυχαία Θέματα