Πώς μια παχύσαρκη μητέρα έγινε διατροφικό πρότυπο στο Instagram (ΦΩΤΟ)

Μια νεαρή μητέρα προσπάθησε και κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα παχυσαρκίας που αντιμετώπιζε για σχεδόν ολόκληρη την ζωή της μέχρι σήμερα. Η Λόρεν Γουόλις έχασε περισσότερα απο 30 κιλά μέσα σε 4 μήνες με έναν πολύ απλό τρόπο. Σταμάτησε να τρώει πρόχειρο φαγητό!

Η 25χρονη μητέρα παραδέχεται πως η μανία της με το πρόχειρο φαγητό είχε ξεπεράσει κάθε όριο, καθώς ξόδευε περισσότερες από 450 λίρες το μήνα για να αγοράζει junk food και έτρωγε 7 χοτ ντογκ

σχεδόν καθημερινά.

"Δεν είχα καθόλου αυτοπεποίθηση. Ημουν πάντα στρουμπουλή, αλλά όταν τέλειωσα το σχολείο και έπιασα δουλειά σε ένα τηλεφωνικό κέντρο, το βάρος μου εκτινάχθηκε στα ύψη. Το πρωί γέμιζα το μεγάλο μπολ του μίξερ με Coco Pops για να φάω. Στη συνέχεια, στις 11 περίπου το πρωί πήγαινα στα McDonalds και έτρωγα τηγανίτες με ένα burger και ένα milkshake σοκολάτα. Το μεσημέρι πήγαινα στα Subway και έτρωγα ένα τεράστιο σάντουιτς με πεπερόνι και σαλάμι καθώς και ένα ανθρακούχο αναψυκτικό και μπισκότα. Είχαμε επίσης ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης στο γραφείο απ' όπου μασούλαγα σνακ και σοκολάτες, ενώ για δείπνο έτρωγα ινδικό και πατατάκια."

Ο λόγος που την έκανε να πάρει την απόφαση για να αδυνατίσει ήταν μια φωτογραφία της με φίλους, τότε συνειδητοποίησε πόσο υπερβολικό είναι το βάρος της. Ετσι μετά τη γέννηση της κόρης της Μία, που είναι τώρα δύο ετών, αποφάσισε να ενταχθεί σε πρόγραμμα αδυνατίσματος και έχασε πάνω από 30 κιλά σε 4 μήνες.

Σταμάτησε το πρόχειρο φαγητό και άρχισε να τρώει υγιεινά μαγειρεμένα φαγητά και στη συνέχεια, με τη βοήθεια του Instagram μοιράστηκε την ιστορία της για να εμπνεύσει κι άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμα της.

Keywords
Αναζητήσεις
πως εγινε παχυσαρκη
Τυχαία Θέματα