Γιατί είπε όχι ο Σαμαράς στον Τσίπρα για το ντιμπέιτ

Πρόταση για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα, απηύθυνε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης.

Ειδικότερα, ο κ. Σκουρλέτης, ο οποίος συναντήθηκε με τον κ. Κεδίκογλου το πρωί της Παρασκευής, πρότεινε τη διεξαγωγή δύο συζητήσεων, εκ των οποίων η πρώτη να αφορά τις «οικονομικές

εξελίξεις, που άπτονται του νέου μεσοπρόθεσμου και του νέου μνημονίου» και η δεύτερη εθνικά και ευρωπαϊκά θέματα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε αναρμόδιος για να απαντήσει, αλλά δεσμεύτηκε να μεταφέρει την πρόταση. Αναρμόδια, επίσης, δήλωσε και η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου, με την οποία υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία.

«Τελικώς» αναφέρει η ανακοίνωση «παρέπεμψαν και οι δύο στη διακομματική επιτροπή, η οποία όμως, σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Μιχελάκη, έχει ολοκληρώσει το έργο της» και καταλήγει: «Αναμένουμε την επίσημη τοποθέτηση του κ. Σαμαρά στη πρότασή μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι προσηλωμένος στην αρχή του ανοιχτού διαλόγου και της πλήρους διαφάνειας όσον αφορά τις θέσεις και τις προθέσεις των κομμάτων πριν την επερχόμενη κάλπη».

Λίγο αργότερα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Παπαδημούλης, με ανάρτησή του στο twitter χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «χαμένο» και «υπό προθεσμία». «Σαμαράς:Φοβάται την αντιπαράθεση με τον Τσίπρα. Κρύβεται από την Βουλή. Πρωθυπουργός που φοβάται τον διάλογο,είναι χαμένος κ υπό προθεσμία» έγραψε ο κ. Παπαδημούλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα