Πρεμιέρα για άγνωστο τραγούδι του βασιλιά της ποπ

Πέντε χρόνια μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Μάικλ Τζάκσον, το πρώτο από τα συνολικά οκτώ ανέκδοτα τραγούδια του βασιλιά της ποπ, έκανε πρεμιέρα στα μουσικά βραβεία «iHeartRadio», τα οποία απονεμήθηκαν την Πέμπτη στο Λος Άντζελες.

Πρόκειται για το σινγκλ «Love Never Felt So Good», που γράφτηκε και ηχογραφήθηκε από τον Τζάκσον το 1983. Τα ανέκδοτα κομμάτια, που γράφτηκαν από το 1983 ως το 1999, θα κυκλοφορήσουν στις 27 Μαΐου, ενώ το άλμπουμ θα φέρει τον

τίτλο «Xscape».

Ο τίτλος του άλμπουμ θέλει να τιμήσει την διαδικασία που ακολουθούσε ο Τζάκσον για να δώσει τίτλο στις δουλειές του. Πάντοτε επέλεγε ένα τραγούδι από το άλμπουμ για να ονομάζει τα πρότζεκτ του, και, ξεκινώντας από το «Thriller», χρησιμοποιούσε μονολεκτικούς τίτλους, που προσέδιδαν κάτι το εντυπωσιακό. Αυτό ισχύει και για τη νέα παραγωγή.

Στο νέο δίσκο του αείμνηστου μουσικού θρύλου τα οκτώ τραγούδια, τα οποία ο Μάικλ Τζάκσον είχε ολοκληρώσει φωνητικά, συνέλεξε ο επικεφαλής της Epic Records, Ελ Έι Ρέιντ, που είχε απεριόριστη πρόσβαση στα μουσικά ανέκδοτα αρχεία του τραγουδιστή.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια συλλογή τραγουδιών, πολλά από τα οποία χάνονται σε βάθος τεσσάρων δεκαετιών. Ο Ρέιντ, για την έκδοση του άλμπουμ, επέλεξε αρκετούς γνωστούς παραγωγούς για να διασκευάσουν τα τραγούδια, διατηρώντας όμως τον μοναδικό ήχο του Τζάκσον.

«Η μοντέρνα μουσική και η καλλιτεχνία θα ακούγονταν και θα έμοιαζαν εντελώς διαφορετικά, χωρίς την πρωτοποριακή συμβολή του Μάικλ Τζάκσον» αναφέρει ο Ρέιντ. «Ο Μάικλ άφησε πίσω του μουσικές εκτελέσεις για τις οποίες είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που μπορούμε να τις παρουσιάσουμε μέσα από το όραμα των μουσικών παραγωγών που είτε εργάστηκαν άμεσα ή εξέφρασαν την έντονη επιθυμία να συνεργαστούν. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που έχουμε την τιμή να παρουσιάσουμε αυτή τη μουσική στον κόσμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα