Για "ξεπούλημα" του Εθνικού Κήπου κατηγορεί τον Καμίνη ο Άρης

Για ξεπούλημα του Εθνικού Κήπου στα συμφέροντα εν κρυπτώ, μέσα σε μια νύχτα κατήγγειλε τον Γιώργο Καμίνη, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Σε συνέντευξή του, στο τηλεοπτικό σταθμό ALHA, ο κ. Σπηλιωτόπουλος, κατήγγειλε ότι ο κ. Καμίνης, παράνομα, με τις ψήφους μόνο των δημοτικών συμβούλων της παράταξής του, παραχωρεί τα 180 στρέμματα του Εθνικού Κήπου για εκμετάλλευση σε ιδιωτική εταιρία.

«Ο κ. Καμίνης, τα 180 στρέμματα του

Εθνικού Κήπου, μέσα στην καρδιά της Αθήνας, τα ξεπουλά σε συμφέροντα» είπε ο κ. Σπηλιωτόπουλος και πρόσθεσε: «Το έκανε σε μια νύχτα με τις ψήφους μόνο των δικών του δημοτικών συμβούλων».

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος σημείωσε ότι «σύμφωνα με νομικούς, αυτό που έκανε είναι παράνομο» και συμπλήρωσε: «Με την πράξη του ο κ. Καμίνης καταστρέφει τον Εθνικό Κήπο. Αλλοιώνει τον βοτανικό χαρακτήρα του, την πανίδα και τη χλωρίδα».

«Κρύβεται, ακυρώνει εκδηλώσεις, κάνει πολιτική από κλειστά γραφεία»

Στη συνέχεια, ο κ. Σπηλιωτόπουλος, κατηγόρησε τον κ. Καμίνη ότι ακύρωσε την εκδήλωση για τον Εθνικό Κήπο, που ο ίδιος αποφάσισε να κάνει, γιατί φοβήθηκε τις αντιδράσεις των Αθηναίων.

«Ο κ. Καμίνης ανακοίνωσε ότι θα κάνει μια εκδήλωση για τον Εθνικό Κήπο την προηγούμενη Κυριακή και την ακύρωσε. Φοβήθηκε την αντίδραση των Αθηναίων» είπε και επισήμανε πως ο κ. Καμίνης ακυρώνει συνεχώς τις εκδηλώσεις.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος, υπογράμμισε ότι ο κ. Καμίνης, κάνει πολιτική από κλειστά γραφεία. Είπε χαρακτηριστικά: «Κάνει πολιτική από κλειστά γραφεία. Ακόμη και τώρα, κατά την προεκλογική περίοδο δεν εμφανίζεται πουθενά»

Keywords
Τυχαία Θέματα