Γέννησε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο σύζυγός της, Νικόλας Φαρακλάς, καθώς το βράδυ της Τρίτης, η δημοσιογράφος έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Την Κυριακή, η Ελιάνα έκλεισε τον 9ο μηνά της κύησής της και μπήκε στον 10ο και όπως είχε δηλώσει ο γιατρός της, το μωρό δεν είχε κατέβει αρκετά και έπρεπε να περιμένουν ακόμα μερικές ημέρες αλλά σήμερα γέννησε το μωράκι της.

Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της και την Ελένη Μενεγάκη,

καθώς ήταν η τελευταία ημέρα που βρισκόταν στα πλατό της εκπομπής.

Το κοριτσάκι ζυγίζει 3 κιλά και 400 γραμμάρια και γεννήθηκε λίγο πριν το ρολόι δείξει στο μαιευτήριο ΡΕΑ. Η πρώτη φωτογραφία του μωρού ήταν η μικρή του πατουσίτσα από την αδερφή της Ελιάννας.

Μάλιστα μετά από 12 ώρες η όμορφη παρουσιάστρια της εκπομπής «Ελένη» έφερε στο κόσμο την κορούλα της και ο φίλος και συνεργάτης της εκπομπής, Βασίλης Καλλίδης , ήταν εκείνος που μαρτύρησε το ευτυχές γεγονός δημοσιεύοντας στο instagram το διάλογο που είχαν μέσω κινητού. «Βασίλη είμαι μαμά!!! 12 ώρες μετά το βασανιστήριο βγήκε το παιδάκι μου με καισαρική 3.400 και πολύ όμορφη! Σε περιμένω αύριο μεθαύριο ή οπότε θέλεις να την αγκαλιάσεις πρώτος φυσικά», του είπε η ίδια.

Να τους ζήσει....

Διαβάστε ακόμα:

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz έτοιμοι να γίνουν... γονείς!

"Με τη Δέσποινα Βανδή δεν μιλούσαμε για έναν χρόνο!" (ΦΩΤΟ)

Keywords
Αναζητήσεις
ο γιατρος της ελιαμας χρυσικοπουλου, ο γιατρος της ελιαμας χρυσικοπουλου ποιος ειναι
Τυχαία Θέματα