Στο Ηράκλειο οι δυο μογγολικές σκηνές του Caravan Festival

Στο Ηράκλειο της Κρήτης θα κατασκηνώσει το Caravan Project, από τις 11 Μαρτίου ως και τις 04 Απριλίου 2015 με τις δυο μογγολικές σκηνές του.

Το φεστιβάλ καλεί κατοίκους, νέους, φοιτητές και μαθητές να ιχνηλατήσουν από κοινού περάσματα σε περιοχές όπου κατοικούν η μνήμη, η φαντασία και το βίωμα, μέσα από

μια σειρά πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων με κεντρικό άξονα τις αθέατες ανθρώπινες ιστορίες.

Σε αυτόν το δεύτερο σταθμό του ταξιδιού της, που ξεκίνησε από τη Μυτιλήνη, τον περασμένο Οκτώβριο, η ομάδα παρουσιάζει για πρώτη φορά το Caravan Doc Festival, όπου θα προβληθούν με ελεύθερη είσοδο στο κοινό, καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής του στην πόλη του Ηρακλείου, πάνω από 25 μικρού και μεγάλους μήκους ντοκιμαντέρ, από την ανεξάρτητη κινηματογραφική σκηνή.

Τα εγκαίνια του Caravan Project στο Ηράκλειο Κρήτης, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, 11 Μαρτίου, ώρα 18:00, στο Πάρκο Γεωργιάδη, που θα «καταληφθεί» από την ομάδα για ένα συνεχόμενο μήνα. Στην εορταστική έναρξη των δράσεων του Caravan Project θα πραγματοποιηθεί προβολή ντοκιμαντέρ, ενώ το μουσικό swing σχήμα Alan Dalon θα καλωσορίσει την ομάδα και τους καλεσμένους της με μια ιδιαίτερη μουσική συναυλία.

Το Caravan project έχει αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δημοπρατείται η πρώτη ποιητική συλλογή του Σεφέρη

Οι υποψηφιότητες για το βραβείο "Δημήτρης Χορν"

Γραμματόσημα με θέμα την ροκ όπερα για τον Μ.Αλέξανδρο

Το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Καβάλας έγινε 5 ετών

Πολιτικά τραγούδια από χώρες στο επίκεντρο των εξελίξεων

Ξενάγηση αφής στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού

Ξεναγήσεις αφής για ανθρώπους με τυφλότητα στο Μπενάκη

15ήμερο φεστιβάλ στο ιστορικό κτίριο του Φλοίσβου

Keywords
Τυχαία Θέματα