Φρίκη! Πήγε για αδυνάτισμα και κατέληξε "φυτό"

Το ποσό των 659.512,42 ευρώ ως αποζημίωση επιδίκασαν τα ελληνικά δικαστήρια στους γονείς 23χρόνου παχύσαρκου φοιτητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ο οποίος εισήχθη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για να υποβληθεί σε γαστρεκτομή -γνωστή ως sleevegastrectomy- προκειμένου να χάσει βάρος και λόγω τραγικών επαναλαμβανόμενων ιατρικών λαθών και παραλήψεων μετά από έξι επεμβάσεις, υπέστη οριστική μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη με πλήρη ανικανότητα αυτοεξυπηρέτησής του.

Οι τραπεζοϋπάλληλοι γονείς του άτυχου νεαρού έχουν προσφύγει στα δικαστήρια διεκδικώντας συνολικά 4.855.478,34, ενώ τους επιδικάστηκε

αποζημίωση 659.512,42 ευρώ συν τους νόμιμους τόκους και μηνιαία αποζημίωση 3.000 ευρώ για τρία χρόνια (2013-2016) με τους δικαστές να επιδικάζουν στους υπεύθυνους γιατρούς και την ιδιωτική κλινική δικαστικά έξοδα που ανέρχονται στο ποσό των 32.000 ευρώ.

Ο φοιτητής της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Ε.Μ.Π., είδε στο διαδίκτυο διαφήμιση εξειδικευμένου γιατρού που του έλυνε το πρόβλημα τις παχυσαρκίας που έντονα τον απασχολούσε. Η περιπέτεια του ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2008 και κατέληξε σε πολλές επεμβάσεις που έχουν καταστήσει το νεαρό φοιτητή "φυτό". Τόσο στον θεράποντα ιατρό όσο και σε γιατρούς του θεραπευτηρίου η Δικαιοσύνη καταλογίστηκε σειρά ιατρικών λαθών και αστοχιών, ενώ καταλογίστηκε πλημμελής άσκησης των ιατρικών καθηκόντων του θεράποντα γιατρού και τυων γιατρών του θερπαευτηρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα