Κοντονής: "Θα εφαρμοστεί αυστηρά ο νόμος στα παιχνίδια Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού"

«Θα πρέπει να συναντηθούμε στο έδαφος του ρεαλισμού με τους πιστωτές. Κατάργηση ΕΚΑΣ και επικουρικών συντάξεων και αυξήσεις ΦΠΑ 10% στη ΔΕΗ δεν είναι ποτέ δυνατόν να υπογράψουμε», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και το κεντρικό μαγκαζίνο με την Κέλλυ Κοντογεώργη ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Επίσης, εμφανίστηκε αισιόδοξος εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «θα επιτευχθεί επωφελής συμφωνία για την Αθήνα

αλλά και τους πιστωτές», σημείωσε ωστόσο πως «αν οι τελευταίοι επιμείνουν σε όσα επέβαλαν κατά τα τελευταία 5 χρόνια η Κυβέρνηση δεν θα συναινέσει».

Ο κ. Κοντονής σημείωσε ότι «στόχος της Κυβέρνησης είναι να υπάρξει προοπτική για την απομείωση του χρέους» – θέμα που βάζει και το ΔΝΤ – και κατηγόρησε τις προηγούμενες κυβερνήσεις επειδή «δεν έθεταν το ζήτημα υποστηρίζοντας ότι το χρέος είναι βιώσιμο».

Τέλος, ερωτηθείς για τη συνάντηση για τα μέτρα ενόψει της σειράς των αγώνων πλέι οφ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ο υφυπουργός αθλητισμού ,είπε ότι «έγινε μια πολιτισμένη συζήτηση ανάμεσα στους δυο μεγάλους συλλόγους της χώρας και τόνισε πως οι κανονισμοί πρέπει να εφαρμοστούν με αυστηρότητα όπως και ο νόμος αν υπάρξει παράβαση».

Keywords
Τυχαία Θέματα