Εκπέμπει SOS η Συγγρού

Τρεις μήνες χωρίς χρήματα βρίσκονται οι εργαζόμενοι στη Νέα Δημοκρατία και η μόνιμη δικαιολογία του Κώστα Τσιμάρα, του ανθρώπου που έχει βάλει ο Αντώνης Σαμαράς στη θέση του Γενικού Διευθυντή είναι οτι "απο ώρα σε ώρα θα πληρωθείτε". Τουλάχιστον, αναφέρουν πως ο Θανάσης Σκορδάς ο προηγούμενος διευθυντής, ήταν πιο ντόμπρος.

Η υπόσχεση είναι πως θα πάρουν τον ένα μισθό… από τους τρεις. Και κάθε ημέρα μία

καινούργια δικαιολογία, ένας κρατικός υπάλληλος δεν υπογράφει την εκταμίευση, κάποιος άλλος δεν πήγε το χαρτί εκεί που έπρεπε.. κάποια φορολογική ενημερότητα αργεί να βγει… (για ποιο λόγο άραγε;;)… Κυριολεκτικά κάποιοι δεν έχουν πλέον ούτε τα βασικά...

Οι εργαζόμενοι της Συγγρού καταγγέλλουν πως κάποιοι δίπλα στον Πρόεδρο πληρώνονται κατ’ εξαίρεση από τους υπόλοιπους και μάλιστα αδρά. Όπως και κάποιοι φίλοι προμηθευτές, σε αντίθεση με άλλους που έχουν φάει κανόνι και έχουν καταστραφεί. Καταγγέλλουν για τα λειτουργικά έξοδα της Συγγρού ενώ θα μπορούσαν να βρίσκονται σε μικρότερα και πιο ταπεινά γραφεία. Ειδικά σημειώνουν πως τα 2.5 χρόνια που η ΝΔ βρισκόταν στην κυβέρνηση, το τεράστιο κτίσμα καταλάμβαναν μόλις 30 άτομα, τη στιγμή που όλοι χωρούσαν σε ένα διαμέρισμα.

Καταγγέλλουν πως στη Συγγρού μετά τις εκλογές γίνεται συνωστισμός από τους φίλους και γνωστούς που έμειναν «άνεργοι» από τα υπουργικά γραφεία και για όλους αυτούς υπήρχε μία θέση στο κόμμα με αποτέλεσμα να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο η κατάσταση.

Καταγγέλλουν πως τα λεφτά φαγώθηκαν για την μαύρη προεκλογική εκστρατεία που τελικά έφερε για τη ΝΔ μία οδυνηρή ήττα. Και χαρακτηριστικά αναφέρουν πως από τη στιγμή που ο Αντώνης Σαμαράς γνωρίζει πολύ καλά τις υποχρεώσεις του κόμματος. Ήδη κατά τη διάρκεια των εκλογών ήταν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι και οι καμπάνιες και οι περιοδείες έτρεχαν μια χαρά..

Keywords
Τυχαία Θέματα