Δείτε ποιοι διασκέδασαν με τον Γιώργο Σαμπάνη στο «Acro» (ΦΩΤΟ)

Πολύς κόσμος και κέφι το διήμερο που μας πέρασε στο πιο ζωντανό live club της πόλης, το ACRO Club στην Ιερά Οδό, εκεί όπου τραγουδάει κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο εκρηκτικός performer Γιώργος Σαμπάνης, έχοντας δίπλα του την εντυπωσιακή pop τραγουδίστρια Τάμτα και την πρωτοεμφανιζόμενη και πολλά υποσχόμενη Κατερίνα Λιόλιου σε ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένες επιτυχίες, με ποικιλία

μουσικών ακουσμάτων από την Pop, Rock σκηνή μέχρι το ελαφρολαϊκό και έντεχνο λαϊκό.

Στο ACRO Club την Παρασκευή 14/11 βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τους συνεργάτες της και την παρέα της που ξεφάντωσαν πραγματικά και δεν σταμάτησαν τον "λουλουδοπόλεμο" για όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Εκεί διασκέδασαν τραγουδώντας τις νέες επιτυχίες από τον καινούριο του δίσκο του Γιώργου Σαμπάνη, καθώς κι άλλες μεγάλες επιτυχίες πολλών άλλων καλλιτεχνών που με απόλυτη επιτυχία ερμηνεύει σε ένα κατάμεστο μαγαζί!

Το Σάββατο είδαμε και τους: Νίκο Βουρλιώτη με την εντυπωσιακή σύζυγο του Όλγα Καρπαθάκη, τον Zeraw με τον DJ Airth από τους Vegas, την Shaya με σέξι εμφάνιση, το μοντέλο και παρουσιαστή Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά και την Άννα Πρέλεβιτς.

Η διασκέδαση κι αυτό το διήμερο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τέτοιες ανεπανάληπτες στιγμές είναι σίγουρο ότι θα επαναλαμβάνονται στο ACRO Club κάθε Παρασκευή και Σάββατο, καθιστώντας το απόλυτο meeting point της διασκέδασης για τον φετινό χειμώνα!

Διαβάστε ακόμα:

Η Μενεγάκη μίλησε πρώτη φορά για τα παραπάνω κιλά που έχει πάρει

Δείτε πως είναι σήμερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος (ΦΩΤΟ)

«Πάσχω από ψυχαναγκασμό και πρέπει να δω ψυχίατρο»

Βραδινό ραντεβού της Μενεγάκη με άγνωστο άνδρα... (ΦΩΤΟ)

Θα υιοθετήσουν ορφανό πολέμου ο Clooney και η Alamuddin!

Keywords
Τυχαία Θέματα