Η Μενεγάκη μίλησε πρώτη φορά για τα παραπάνω κιλά που έχει πάρει

Η Ελένη Μενεγάκη σε ένα από τα πρώτα διαλείμματα της εκπομπής φαίνεται πως πείνασε λίγο και δοκίμασε από την συνταγή που ετοίμασε ο σεφ Βασίλης Καλλίδης. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας την «κάρφωσε» στον αέρα της εκπομπής και η παρουσιάστρια με έντονη δόση χιούμορ είπε: «Και δεν φτάνει που δοκιμάζω εγώ και παίρνω το βάρος της ευθύνης και των κιλών για το τι φτιάνει ο Βασίλης και σας αφήνω να διατηρήσετε τις κορμάρες σας. Για εσάς το

κάνω».

Και στη συνέχεια, μιλώντας για πρώτη φορά για τα κιλά που πήρε, παραδέχτηκε: «Είδα το πλάνο μου και έχω παχύνει… Στρουμπούλιασα πολύ...Το μάτι μου τα λέει. Στην ευθεία μου είμαι καλύτερη, να με παίρνετε από μπροστά».

Λίγο αργότερα, η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε χιούμορ σχετικά με το θέμα των κιλών. Κάποια από τα πλάνα της στη σημερινή εκπομπή δεν της άρεσαν, με αποτέλεσμα να δώσει την δική της οπτική για τα πλάνα: «Παιδιά από εδώ φαίνομαι λίγο χοντρούλα, όπως είμαι δηλαδή. Από εδώ, στην ευθεία είμαι καλύτερη. Οπότε να με παίρνετε από μπροστά! Στρουμπούλιασα… Είμαι έτοιμη να βγαίνω με το ταίρι της Κατερίνας, ο Στρουμπούλης με την στρουμπουλίτσα».

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε πως είναι σήμερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος (ΦΩΤΟ)

«Πάσχω από ψυχαναγκασμό και πρέπει να δω ψυχίατρο»

Βραδινό ραντεβού της Μενεγάκη με άγνωστο άνδρα... (ΦΩΤΟ)

Θα υιοθετήσουν ορφανό πολέμου ο Clooney και η Alamuddin!

Όλοι οι celebrities σε ένα πάρτι! (ΦΩΤΟ)

Τι απάντησε η Demy για τις δηλώσεις του Πετρετζίκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα