Δείτε εδώ αν ισχύει ο κλειδάριθμος σας με ένα κλικ!

Αν δεν το γνωρίζετε ήρθε η ώρα να το μάθετε. Οσοι δεν αποκτήσετε κλειδάριθμο μέχρι τις 31-12-2013 δεν θα έχετε την δυνατότητα πρόσβασης στο νέο ανανεωμένο ΤΑΧΙSNET που θα τεθεί σε λειτουργία από την 1η-1-2014.

Για να τον αποκτήσετε υπάρχει μία διαδικασία που ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσει και μάλιστα όταν πρόκειται για τις τελευταίες μέρες του χρόνου.

Χωρίς τον κλειδάριθμο ο φορολογούμενος δεν

θα μπορεί να εισέλθει από την 1η του νέου έτους στις διαδικτυακές ηλεκτρονικές υπηρεσίες του συστήματος TAXISNET, μέσω των οποίων εκπληρώνονται πλέον αναγκαστικά οι περισσότερες φορολογικές υποχρεώσεις (υποβολή δηλώσεων, πληρωμές φόρων κ.λπ.).

Εκατομμύρια φορολογούμενοι, που είναι παλαιοί χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών διεκπεραίωσης φορολογικών υποχρεώσεων του συστήματος TAXISNET, καλούνται τις τελευταίες μέρες από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών να προσέλθουν στις εφορίες για να παραλάβουν νέους ειδικούς κωδικούς αριθμούς (κλειδάριθμους). Πριν κάνεις το «check» αν ο κλειδάριθμος σου ισχύει καλό θα είναι να έχεις πρόχειρο τον ΑΦΜ σου. Το σύστημα θα σου απαντήσει αν πρέπει να πας στην εφορία ή αν είσαι ΟΚ.

Κάνε τον έλεγχο ΕΔΩ

Keywords
Αναζητήσεις
δου ηπηρεσιεσ ηλεκτρονοκων συστηματων, κλειδαριθμοσ τι ισχυει
Τυχαία Θέματα