Στα κάγκελα ο Καράμπελας για τις προσωποκρατήσεις λόγω χρεών

Τροπολογία που θα αφορά την προσωποκράτηση για χρέη προς το δημόσιο ετοιμάζεται να έρθει στην Βουλή σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και ήδη έχει δημιουργήσει κύμα αντιδράσεων στους βουλευτές της ΝΔ και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα ένας από την ομάδα των βουλευτών που είναι αρνητικοί σε μια τέτοια τροπολογία είναι ο βουλευτής Βοιωτίας Γ. Καράμπελας που δήλωσε πως «δεν πρόκειται να ψηφίσω τέτοια τροπολογία και είμαι αντίθετος. Θα συμφωνήσω μόνο εάν υπάρχει ρητή παράγραφος που να εξαιρεί από την προσωποκράτηση

τις οικογένειες και τα μέλη, όσων έχουν διατελέσει βουλευτές και υπουργοί την τελευταία 8ετία αλλά και όσους είναι τώρα βουλευτές. Δεν θα απολογούμαστε πλέον για κακούς χειρισμούς άλλων. Τέρμα. » Αντίθετος δηλώνει και στο θέμα της αύξησης των διοδίων που αναμένεται να τεθεί σε ονομαστική ψηφοφορία σε λίγη ώρα λέγοντας « δεν μπορούμε να ζητάμε από τον κόσμο να πληρώνει και να τους βάζουμε αυξήσεις στα διόδια όταν εμείς έχουμε απαλλαγή και τα παίρνουμε δωρεάν.» Ο συγκεκριμένος βουλευτής δεν κάνει χρήση την ατέλειας των διοδίων.

K.K

Keywords
Τυχαία Θέματα