Δείπνο για … "20" από την Όλγα Κεφαλογιάννη

Οσοι επέλεξαν στα μέσα της εβδομάδας τη γνωστή κρητική ταβέρνα «Ραέτι», στους Αμπελόκηπους, για να περάσουν ευχάριστα το βράδυ τους εξεπλάγησαν όταν ξαφνικά μπροστά στα μάτια τους ξεκίνησε μια «παρέλαση» βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν επρόκειτο, βέβαια, για κομματική εκδήλωση, αλλά, όπως έγραψε το SECRET, ένθετο της εφημερίδας Παραπολιτικά, για ένα κάλεσμα της υπουργού Τουρισμού, Ολγας Κεφαλογιάννη, στο οποίο ανταποκρίθηκαν περί τα 20 μέλη της «γαλάζιας» Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Στο τραπέζι, όπου προσφέρθηκαν γευστικότατοι

χοχλιοί μπουμπουριστοί, σαλάτες με σταμναγκάθι και πλούσιοι κρητικοί μεζέδες, συζητήθηκαν σε χαλαρή διάθεση όλες οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στο ζήτημα της επικείμενης Προεδρικής εκλογής, αλλά και οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, με τους περισσότερους από τους παρισταμένους να αποδίδουν τα εύσημα στην κ. Κεφαλογιάννη για τη σημαντική αύξηση του τουριστικού ρεύματος στη χώρα μας. Η τελευταία, από την πλευρά της, εξέφρασε αισιοδοξία για την πορεία της κυβέρνησης, ενώ συνεχάρη τους βουλευτές για τη στήριξη των δύσκολων, αλλά αναγκαίων μέτρων.

Η παραπάνω εξέλιξη, πάντως, προκάλεσε πολλές συζητήσεις, δεδομένου ότι η υπουργός συγκαταλέγεται στα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, που χαρακτηρίζονται ως ισχυροί πόλοι εντός της Ν.Δ. και θα παίξουν σημαντικό ρόλο το επόμενο διάστημα. Για την ιστορία, το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Αδωνις Γεωργιάδης, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Κώστας Κλειτσιώτης, Ελένη Μακρή, Αννα Μάνη, Μάξιμος Σενετάκης, Κώστας Αρβανιτόπουλος, Χρήστος Κέλλας, Ανδρέας Μαρίνος, Γιάννης Καράμπελας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και Μαρία Αντωνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα