Πόλεμος... προβολής έχει ξεσπάσει στη Νέα Δημοκρατία!

Μεγάλος «πόλεμος» έχει ξεσπάσει στη Νέα Δημοκρατία για το ποιος θα είναι τελικά πρόεδρος της επιτροπής συνταγματικής αναθεώρησης. Οι ανθυποψήφιοι του Προκόπη Παυλόπουλου στην Α’ Αθηνών δεν έχουν δει με καθόλου καλό μάτι την επικείμενη ανάληψη της προεδρίας της επιτροπής από τον καθηγητή της Ν.Δ. καθώς και το προμοτάρισμα από τον Αντώνη Σαμαρά,

θεωρώντας ότι, λίγους μήνες πριν από τις εκλογές και λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που θα έχει η επιτροπή, ο Προκόπης θα κερδίσει πολλούς πόντους στον προεκλογικό αγώνα.

Με δεδομένο μάλιστα ότι σε όλες τις δημοσκοπήσεις η Νέα Δημοκρατία έρχεται δεύτερη, στην Α’ Αθηνών οι οκτώ βουλευτές που έχει το κόμμα θα γίνουν τρεις ή μετά βίας τέσσερις. Κανονική σφαγή δηλαδή.

Κάπως έτσι άρχισαν και οι αντιδράσεις. Ο Θάνος Πλεύρης, για παράδειγμα, μαθαίνουμε ότι θα πιέσει ώστε να αποτελέσει και αυτός μέλος της επιτροπής για τη συνταγματική αναθεώρηση. Κάποιοι άλλοι ωστόσο το προχωρούν ακόμα περισσότερο και προσπαθούν να «καθαιρέσουν» τον Παυλόπουλο πριν καν αναλάβει, υποστηρίζοντας ότι πρόεδρος της επιτροπής δεν μπορεί να είναι ένας απλός βουλευτής, αλλά αντιπρόεδρος της Βουλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα