Χωρίς ομπρέλα οι τέσσερις αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων στην παρέλαση

Όρθιοι, χωρίς προστατευτική ομπρέλλα για να τους προφυλάσσει από την καταρρακτώδη βροχή, παρακολούθησαν όλη τη σημερινή παρέλαση των Αθηνών οι τέσσερις αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων μαζί με τους υπασπιστές τους.

Μία «λεπτομέρεια» με μεγάλη σημασία από ηθικής πλευράς της στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, την οποία λίγοι αντιλήφθηκαν, αφού δεν το έδειξε καν η τηλεόραση.

Μόλις ξεκίνησε λοιπόν η παρέλαση ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Στρατηγός Κωσταράκος σηκώθηκε, βγήκε από το σκέπαστρο και ακολουθούμενος από τον υπασπιστή του, στάθηκε όρθιος στο πλάϊ της εξέεδρας. Αμέσως ακολούθησαν και πήγαν και στάθηκαν δίπλα του στη βροχή, οι Αρχηγοί ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαϊτσης και ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης με τους υπασπιστές τους.

Πληροφορηθήκαμε το γεγονός αυτός και επικοινωνήσαμε με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ο οποίος μας είπε: «Δεν είναι δυνατόν ο κόσμος σου, οι στρατιώτες σου, να παρελαύνουν κάτω από αυτές τις συνθήκες και εσύ να είσαι στεγνός κάτω από την προστασία του σκέπαστρου της εξέδρας. Βγήκαμε όλοι οι Αρχηγοί και οι υπασπιστές μας και παρακολουθήσαμε την παρέλαση όρθιοι δίπλα στο στέγαστρο της εξέδρας. Δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο, αλλά το στοιχειώδες για όλου μας».

Λ.Σ.Μ.

Διαβάστε επίσης:

Στην παρέλαση της Ρόδου το λάβαρο της Επανάστασης (ΦΩΤΟ)

Έτσι παρέλασαν οι Εύζωνες της προεδρικής φρουράς

Keywords
Τυχαία Θέματα