"Χαστούκι" Αβραμόπουλου στον Μεϊμαράκη!

Εσωκομματικούς τριγμούς προκαλεί στο στρατόπεδο της Νέα Δημοκρατίας η τοποθέτηση του Υπουργού Εuνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου, o οποίος αφήνοντας αιχμές για το πως διαχειρίστηκαν το κονδύλια του ΥΠΕΘΑ την τελευταία δεκαετία έδειξε και προς την πενταετία της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα τους Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο και Βαγγέλη Μεϊμαράκη. "Ο προϋπολογισμός για το 2014 είναι μειωμένος κατά 52,2% σε σχέση

με τον προϋπολογισμό του 2009. Αν όμως εμείς τα καταφέρουμε σήμερα με τον μισό προϋπολογισμό τότε τι γινόταν στο υπουργείο την προηγούμενη δεκαετία; » είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αβραμόπουλος προκαλώντας αναστάτωση στο στρατόπεδο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο οποίος ήταν και ο τελευταίος Υπουργός Άμυνας της Ν.Δ.

Ο κ. Αβραμόπουλος έκανε πάντως εκτενή αναφορά και στο θ΄μα των αμυντικών βιομηχανιών στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στην τρόικα ότι η διάσωση τους είναι απαίτηση όλων των Ελλήνων. «Πήραμε πάνω μας την διάσωση των αμυντικών βιομηχανιών. Επιδιώκουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αύξηση της εγχώριας αμυντικής βιομηχανικής παραγωγής. Να γίνει όμως αυτό όπως γίνεται σε κάθε παραγωγική διαδικασία, δηλαδή ελαχιστοποίηση του κόστους και μεγιστοποίηση του οφέλους.

Ι.Δ

Keywords
Τυχαία Θέματα