Η… βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη

Η ανεξάρτητη βουλευτής και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη, λειτουργώντας ως… βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε όλους τους βουλευτές «να υπερψηφίσουν την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς».

«Να αφήσουμε στην άκρη όλους αυτούς τους εξυπνακισμούς που μιλάει

για σύστημα το οποίο κρύβεται πίσω από την απαγόρευση. Κάλεσα όλους τους Έλληνες βουλευτές να υποστηρίξουν την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ γιατί βρίσκεται στην απολύτως ορθή κατεύθυνση» δήλωσε η κα Τζάκρη, προσθέτοντας ότι δεν ξέρει κανέναν βαθύπλουτο να έχει αγοράσει κατοικία 200.000 ευρώ.

«Απλά χρησιμοποιούν τη μέθοδο της παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης της αλήθειας. Θα επιχειρήσουν το ξεσπίτωμα εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών», σχολίασε για να συμπληρώσει: «Στην Ελλάδα θα εφαρμοστεί το χειρότερο σενάριο της άρσης απαγορεύσεως των πλειστηριασμών και το σπίτι σου θα χάνεις και χρεωμένος θα είσαι».

Αναφορικά με τα όσα ακούγονται περί συνεργασίας της με τον ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, τα χαρακτήρισε «ηλιθιότητες».

«Δεν με ενδιαφέρει κανενός είδους θεσούλα, παζάρι ή συναλλαγή. Δεν διατίθεμαι να βλέπω πολιτικές οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά και εγώ να υπερψηφίζω» δήλωσε και υποστήριξε ότι υπάρχει ολόκληρο κίνημα βουλευτών οι οποίοι δεν προδιατίθενται θετικά απέναντι στο ενδεχόμενο άρσης των πλειστηριασμών.

Επίσης, αναφέρθηκε και στον φόρο στο πετρέλαιο, κάνοντας λόγο για παραλογισμό, ενώ παράλληλα καταλόγισε διάλυση της Υγείας και της Παιδείας στους αρμόδιους υπουργούς και δήλωσε ότι «έχουμε τον κ. Βρούτση που θα φέρει τις ομαδικές απολύσεις χωρίς να υπάρχει ορατό όφελος και θα φέρει δεινά αποτελέσματα». «Διαλύουμε τα πάντα για να τα δώσουμε βορά στον ιδιωτικό τομέα», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα