Paul Walker: Είχε αγοράσει κρυφά για νεαρό ζευγάρι το δαχτυλίδι των αρραβώνων του

Δέκα χρόνια πριν ο Paul Walker αποδεικνύοντας τη γενναιοδωρία της ψυχής του, βοήθησε ένα νέο ζευγάρι να ξεκινήσει την κοινή του ζωή. Και σήμερα τον ευχαριστούν δημόσια γι αυτή του την πράξη.

Ο Kyle και η Kristen Upham το 2004 είχαν επισκεφτεί ένα κατάστημα με κοσμήματα στην Καλιφόρνια ώστε να αγοράσουν ένα δαχτυλίδι αρραβώνων. Ο Walker που ήταν λίγο πιο δίπλα, όπως αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο CBS Los Angeles. τους άκουσε να μιλάνε για

ένα εκπληκτικό δαχτυλίδι, το οποίο όμως δεν είχαν λεφτά να το αγοράσουν.

Ο ηθοποιός αγόρασε τότε το δαχτυλίδι των 9.000 δολαρίων γι αυτούς, και μετά έφυγε χωρίς να τους πει τίποτα.

«Μέχρι και σήμερα είναι η πιο γενναιόδωρη πράξη που έχει κάνει κάποιος για μένα», λέει η Kristen.

Ποτέ δεν ήταν 100% σίγουροι ότι το αγόρασε ο Walker, αν και είχαν συνομιλήσει μαζί του στο κατάστημα, μέχρι που αυτή την εβδομάδα μετά τον τραγικό χαμό του ηθοποιού σε αυτοκινιτιστικό δυστύχημα, οι υποψίες τους επιβεβαιώθηκαν.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της υπαλλήλου του καταστήματος Irene King, που δούλευε και τότε εκεί, ο πρωταγωνιστής του Fast and Furious ήταν όντως πίσω από αυτή την πράξη. «Το να κάνει ένας τελείως άγνωστος μια τέτοια κίνηση είναι απλά απίστευτο», η King ανέφερε στο CBS.

Ο Kyle Upham ετοιμαζόταν τότε μάλιστα να πάει για δεύτερη φορά στον πόλεμο του Ιράκ. «Όταν ο Paul έμαθε ότι ο Kyle είχε μόλις επιστρέψει από το Ιράκ άλλαξε όλο το του βλέμμα –σαν να μεταμορφώθηκε», λέει σήμερα η Kristen.

«Κάθε φορά που αυτό το δαχτυλίδι θα περνάει απο γενιά σε γενιά θα λέμε πάντα αυτή την ιστορία», δηλώνει ο Kyle με τη γυναίκα του να συμπληρώνει «Η πραγματική του ζωή μιλάει από μόνη της για τον χαρακτήρα του. Δεν έλεγε μόνο λόγια. Χρησιμοποιούσε τα λεφτά του για να κάνει κάτι καλό σ΄ αυτόν τον κόσμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα