«Μπάσιμο» από τον ΟΤΕ TV στην μπάλα

Στο Ισπανικό Πρωτάθλημα θέλει να συνεχίσει να ταξιδεύει τους συνδρομητές του ο ΟΤΕ TV.

Η ανανέωση των αποκλειστικών δικαιωμάτων της Primera Division είναι το ζητούμενο για την ομάδα του καναλιού, η οποία ανακοίνωσε τις συμφωνίες για δημοφιλή αθλητικά γεγονότα. Η μεγάλη κίνηση ήταν η επέκταση του συμβολαίου με τον Ολυμπιακό

στο μπάσκετ ως το 2019! Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ο ΟΤΕ TV θα έχει την αποκλειστική μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για το πρωτάθλημα της Basket League.

Η συμφωνία αφορά στις αγωνιστικές περιόδους 2015/16, 2016/17, 2017/18 και 2018/19 και περιλαμβάνει το σύνολο των εντός έδρας αγώνων στην κανονική περίοδο και των playoffs του πρωταθλήματος, καθώς και όλων των εντός έδρας φιλικών αναμετρήσεων. Ακόμη, ο ΟΤΕ TV ανανέωσε τα δικαιώματα αποκλειστικής μετάδοσης του Γερμανικού Πρωταθλήματος για τα επόμενα 2 χρόνια, έως το 2017, εξασφαλίζοντας το σύνολο των αγώνων της Bundesliga και της Bundesliga 2, συμπεριλαμβανομένου του Supercup και των playoffs για κάθε πρωτάθλημα.

Ακόμα, η Serie A TIM παραμένει και την επόμενη τριετία αποκλειστικά στην τηλεοπτική στέγη του ΟΤΕ TV, προσφέροντας ποιοτικό αθλητικό θέαμα στους φίλους του ποδοσφαίρου έως και τη σεζόν 2017-2018. Στον ΟΤΕ TV θα παραμείνει και το NBΑ έως το 2018, με 170 live μεταδόσεις τον χρόνο. Τέλος, ολόκληρη η Formula 1 και οι καλύτεροι πιλότοι του πλανήτη θα φιλοξενούνται για άλλα τρία χρόνια στα κανάλια ΟΤΕ Sport.

Keywords
Αναζητήσεις
δικαιώματα αποκλειστικής μετάδοσης του γερμανικού πρωταθλήματος, primera division οτε tv 2016
Τυχαία Θέματα