"Αλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε" από τον ΓΑΠ!

Ομιλία με θέμα "Μετά το μνημόνιο τι;" και όχημα το Σύλλογο Αποφοίτων του Αμερικανικού Πανεπιστημίου του Harvard έδωσε χθες στις 21:00 στην Αίγλη του Ζαππείου, ο Γιώργος Παπανδρέου.

Η είσοδος γινόταν με αυστηρά μέτρα ελέγχου των ειδικών προσκλήσεων. Το ακροατήριο που αποτελούνταν από περίπου 80 άτομα είχε κυρίως φίλους

του κ. Παπανδρέου, παρά μέλη αποφοίτων του Harvard. O κ. Παπανδρέου μίλησε περίπου μία ώρα στην κύρια ομιλία.

Αμέσως μετά τα νέα δημοσιεύματα για την κομπίνα με τη ΜΚΟ του στενού του συνεργάτη Άλεξ Ρόντου, επανέλαβε τη γνωστή τακτική που εφαρμόζει κάθε φορά που αναφέρονται συνεργάτες του ως εγκέφαλοι κομπίνων εκατομμυρίων ευρώ. Προσπαθεί να πείσει ως το καλό παιδί που απλώς ήταν πρωθυπουργός και όλοι τον εξαπατούσαν.

Έκανε διαπιστώσεις σαν να μην ήταν ο θεσμικά υπαίτιος για τους χειρισμούς και τις μεθοδεύσεις (διόγκωση ελλείματος ΕΣΥΕ, CDS υπέρ της χρεοκοπίας, κλήση ΔΝΤ εν αγνοία του Υπουργικού Συμβουλίου κ.ά) Μιλώντας με αποδέκτες τον κο Βενιζέλο ως Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά και τον Αντώνη Σαμαρά ως Πρωθυπουργό 152 βουλευτών της κυβερνητικής συμμαχίας είπε ότι "πρέπει να δημιουργηθεί μια νέα ριζοσπαστική δυναμική".

Το αποκορύφωμα ήταν όταν ο κ. Παπανδρέου είπε με σημασία: "ούτε έφυγα, ούτε θα επανέλθω. Είμαι πάντα εδώ ..."

Κατά πόσον οι αποδέκτες θα ευθυγραμμιστούν με τους λεονταρισμούς του κo Παπανδρέου θα φανεί από το αν και οι συνεργάτες του που εμπλέκονται σε κατάχρηση δημόσιου χρήματος (Τα σκάνδαλα αυτά δεν θα μπορούσαν να έχουν υλοποιηθεί χωρίς παντοδύναμο πολιτικό προστάτη) θα πέσουν στα μαλακά ή αν θα αποδοθεί δικαιοσύνη με ποινές και επιστροφή των κλεμμένων.

Μ.Μ

Keywords
Τυχαία Θέματα