Συγκινεί η Ελεονώρα Ζουγανέλη: ''Σ’αγαπάω Σακούλη μου. Θα μου λείπεις πάντα''

Όλοι του οι φίλοι, συνεργάτες αλλά και απλός κόσμος έχουν γράψει το δικό τους μήνυμα είτε στο twitter είτε στο facebook για να του πουν το τελευταίο «αντίο».

Το μήνυμα όμως που προκαλεί ανατριχίλα είναι εκείνο της Ελεονώρας Ζουγανέλη, η οποία μεγάλωσε στην κυριολεξία μαζί του, αφού ο Σάκης Μπουλάς ήταν 40 ολόκληρα χρόνια φίλος με τον πατέρα της, Γιάννη.

«Σ’ αγαπάω Σακούλη μου, θα είσαι πάντα μέσα στη ψυχή μου, στη καρδιά μου, στη καθημερινότητά μου. Θα μου

λείπεις πάντα» έγραψε στο twitter και ανακοίνωσε και την ακύρωση της αυριανής της συναυλίας.

Προφανώς, το Σάββατο το πρωί και εκείνη θα παραυρεθεί στο νεκροταφείο των Μελισσίων για να αποχαιρετήσει τον δεύτερο πατέρα της.

Κόμπο στο στομάχι προκαλούν ακόμα όσα είπαν οι καλύτεροι φίλοι του Σάκη...

«Σαν ψέμα μου φαίνεται. Είχα μιλήσει μαζί του. Δεν έβγαινε η φωνή του», δήλωσε ο τραγουδιστής και συνθέτης, Λάκης Παπαδόπουλος, «Μέχρι το τέλος δούλευε σαν μυρμήγκι. Ζητούσε με μανία τους φίλους του».

Ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, που μόλις άκουσε την τραγική είδηση του θανάτου του κατέρρευσε, αποχαιρέτησε τον Σάκη Μπουλά με ένα λακωνικό και συγκινητικό μήνυμα στο Facebook: «Γεια σου φίλε και καλή ξεκούραση».

«Ο Σάκης έδωσε ένα μεγάλο αγώνα για πολύ καιρό. Όλοι οι φίλοι ήταν κοντά του. Ξέραμε ότι θα φύγει και θέλαμε να φύγει όσο πιο χαρούμενος κι ευτυχισμένος», δήλωσε ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης.

«Ο Σάκης Μπουλάς ήταν για όλους φίλους. Αν δεν έπαιζε, μπορεί να συνέβαινε και νωρίτερα αυτό . Σήμερα όλοι πενθούν για το χαμό του», σχολίασε συγκινημένος ο καλλιτέχνης Δημήτρης Σταρόβας.

Ένα ακόμα συγκινητικό «αντίο» ήταν αυτό του Αργύρη Αγγέλου, που είχαν «παίξει» μαζί στις «Σαββατογεννημένες»… Ο Αργύρης Αγγέλου το πρωί μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του Σάκη Μπουλά ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από εκείνη την εποχή.

Ο γνωστός ηθοποιός έγραψε: «Αντίο Σάκη μου…»

Για το αστείρευτο ταλέντο του μίλησε και ο Γιάννης Γιοκαρίνης, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στον προ 30ετίας δίσκο «Μπουλάς Ελλάς»: «Εκείνος ο δίσκος τα λέει όλα για το ταλέντο του. Είναι μια πολύ στενάχωρη κατάσταση. Ήταν ένας καταπληκτικός χαρακτήρας, ευαίσθητος, πολυτάλαντος. Ήταν ένας αληθινός άνθρωπος με πολύ χιούμορ».

Keywords
Τυχαία Θέματα