Αυτή είναι η πιο "ποθητή γυναίκα στον κόσμο"

Η βρετανίδα ηθοποιός Εμίλια Κλαρκ, πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones», είναι η πιο «ποθητή γυναίκα στον κόσμο» για το 2014, σύμφωνα με τα αποτελέσματα ψηφοφορίας της ιστοσελίδας askmen.com. Η 26άχρονη ηθοποιός πήρε τα «σκήπτρα» από την αμερικανίδα Τζένιφερ Λόρενς, η οποία είχε αποσπάσει την πρωτιά τη χρονιά που μας πέρασε.

Η Εμίλια Κλαρκ, γεννημένη στο Λονδίνο το 1987, σπούδασε στο Drama

Centre London, όπου έχουν περάσει φημισμένοι ηθοποιοί - όπως οι Κόλιν Φερθ και Πιρς Μπρόσναν. Έγινε γνωστή από το επικό τηλεοπτικό παραμύθι «Game of Thrones», στο οποίο υποδύεται την όμορφη εξωτική ξανθιά πριγκίπισσα Ντενέρις Ταργκέριαν - μετέπειτα Καλίσι, νυν μητέρα των δράκων.

Για τον ρόλο της Ντενέρις δεν ήταν η πρώτη επιλογή, πιθανόν ούτε η δεύτερη. Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι ο ρόλος είχε δοθεί στην ηθοποιό Ταμζίν Μέρτσαντ, η οποία όμως εγκατέλειψε το καστ μετά τα γυρίσματα του πρώτου πιλοτικού επεισοδίου. Η παραγωγή του HBO αποφάσισε να εμπιστευτεί τον ρόλο στη νεαρή και άγνωστη, τότε, Εμίλια Κλαρκ. Τρία χρόνια μετά, οι θαυμαστές της σειράς και ορκισμένοι οπαδοί της πλατινέ πριγκίπισσάς τους - η οποία στην πραγματικότητα είναι καστανή - ευγνωμονούν για την επιλογή.

Η εξωτική, μυστηριώδης, βασανισμένη και εκδικητική ηρωίδα που ερμηνεύει στη σειρά, η οποία έκλεψε τις καρδιές τηλεοπτικού κοινού και κριτικών σε περισσότερες από 70 χώρες στον κόσμο, έκανε τον τηλεοπτικό της συνοδοιπόρο, σερ Τζόρας, να της πει τη διάσημη ατάκα: «Είναι φορές που σε κοιτάζω και δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι αληθινή».

Στην ψηφοφορία της ιστοσελίδας askmen.com πήραν μέρος περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι, οι οποίοι έφεραν στη δεύτερη θέση την ηθοποιό Άλισον Μπρι από τη σειρά «Mad Men». Στην τρίτη θέση, συναντάμε το μοντέλο και ηθοποιό Έμιλι Ρατακόφσκι, ενώ η Τζένιφερ Λόρενς βρίσκεται στην αμέσως επόμενη. Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Έμμα Γουάτσον, Κέιτ Άπτον, Κέρι Ουάσινγκτον, Έιμι Άνταμς, Μάργκοτ Ρόμπι και η 40άχρονη Κέιτ Μος.

Keywords
Τυχαία Θέματα