Χυδαιότητα Σκοπιανού αξιωματούχου για την κόρη του Βενιζέλου!

Επικρίσεις από μέρος σκοπιανών ΜΜΕ (όχι όμως και από αυτά που υποστηρίζουν την κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι) δέχεται ο γενικός γραμματέας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της ΠΓΔΜ, Γιόβαν Αντόνοφσκι, για την ανάρτηση, στον λογαριασμό του στο Facebook, ανάρμοστου σχολίου για την κόρη του αντιπροέδρου της ελληνικής κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο

κ. Αντόνοφσκι, προχθές, ανήρτησε το εξής σχόλιο: «Μήνυμα για τον Βενιζέλο: Η Μακεδονία θα αλλάξει το όνομα της, όταν η κόρη σου γίνει Μις Κόσμος!». Το σχόλιο συνοδεύεται από φωτογραφία της οικογένειας του κ. Βενιζέλου.

Η εφημερίδα των Σκοπίων «Ουτρίνσκι Βέσνικ» (Utrinski Vesnik) κάνει λόγο για «γκάφα» του κ. Αντόνοφσκι και προσθέτει ότι ο κυβερνητικός αξιωματούχος της ΠΓΔΜ προσέβαλε την εμφάνιση της κόρης του Έλληνα υπουργού.

Η αντιπολιτευόμενη εφημερίδα των Σκοπίων «Σλόμποντεν Πέτσατ» (Sloboden Pecat) σχολιάζει ότι το κλίμα που διαμορφώνεται στην ΠΓΔΜ εν όψει της επίσκεψης Βενιζέλου «δεν είναι και τόσο εποικοδομητικό», καθώς, όπως σημειώνει, οι προερχόμενες από τη Γραμματεία Ευρωπαϊκών Υποθέσεων ενδείξεις και το σχόλιο στο Facebook του γγ«δεν υπόσχονται ότι ο Βενιζέλος θα γίνει δεκτός με θέρμη».

Το δημοσίευμα της «Σλόμποντεν Πέτσατ» εκτιμά ότι ο τρόπος σκέψης του Γιόβαν Αντόνοφσκι προσομοιάζει με εκείνον άλλων εκπροσώπων του κυβερνώντος κόμματος VMRO-DPMNE του Νίκολα Γκρούεφσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα