H νέα εμφάνιση της Μπαρτσελόνα

Από χθες (20/5) το πρωί είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες από τη νέα εμφάνιση των «μπλαουγκράνα», ωστόσο λίγο μετά τα μεσάνυχτα δημοσιεύτηκε κι επίσημα στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Στη φωτογράφηση βρίσκονται τα περισσότερα από τα αστέρια των Καταλανών, όπως οι Μέσι, Τσάβι, Νεϊμάρ, Ινιέστα, Πικέ, αλλά και παίκτες από τις ακαδημίες της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά τις διαφορές με την προηγούμενη φανέλα, οι τρεις μπλε

ρίγες που ήταν στην φετινή παύουν να υπάρχουν και στην θέση τους πλέον θα βρίσκονται δύο, ενώ μπροστά στον λαιμό θα υπάρχουν το κόκκινο και το κίτρινο που είναι τα χρώματα της Καταλονίας, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά.

Παράλληλα στο πίσω μέρος του λαιμού υπάρχει το σύνθημα «Mes que un club» (σ.σ. κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος) και το έτος ίδρυσης της Μπαρτσελόνα, το 1899.

Σχετικά με τη δεύτερη εμφάνιση της Μπάρτσα, κυρίαρχο χρώμα θα είναι το πορτοκαλί προς... κόκκινο, όπως σημειώνεται. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που επιλέγει ο σύλλογος αυτό το χρώμα, καθώς το είχε το 1992 όπου κέρδισε και το πρώτο ευρωπαϊκό, ενώ το επανέφερε τη σεζόν 2009-10. Όσο για τα μανίκια θα είναι με μπλε και κόκκινο, ενώ ο λαιμός θα είναι μπλε, όπως και η διαφήμιση της Qatar Airways, ενώ θα είναι διαθέσιμες προς πώληση μέσω διαδικτύου από την Τετάρτη και στα καταστήματα την Πέμπτη.

Διάβασε περισσότερα στο: H νέα εμφάνιση της Μπαρτσελόνα | gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα