Ποιοί έλεγαν στην Καιλή "να αγιάσει το στόμα σου"

Την Θεσσαλονικιά Εύα Καιλή, περίμενε μια συγκινητική έκπληξη στην εκδήλωση της Ελιάς στο Μπενάκη, όταν την περικύκλωσαν γυναίκες και άντρες, μερικοί ακόμα και με δάκρυα στα μάτια, λέγοντας της "να αγιάσει το στόμα σου κοπέλα μας. επιτέλους κάποιος τους τα είπε κατά πρόσωπο!".

Τι εννοούσαν;

Φυσικά τα όσα είπε στο Mega, στην εκπομπή Καμπουράκη και Οικονομέα. Απευθυνόμενη στον Κρίτωνα Αρσένη και την Μαριλένα Κοππά, με ασυνήθιστη μάλιστα ένταση

και σοβαρότητα, μπροστά στους ευνοημένους και διορισμένους "κηπουρούς" του ΠΑΣΟΚ, που δεν άφησαν τις έδρες τους στην παράταξη, ενώ την ίδια ώρα βρήκαν την εύκολη λύση της κολυμβήθρας του Σιλωάμ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ.

Από τα πυρά της Εύας δεν γλίτωσε ούτε η Μαρία Αρσένη, έτερη ευνοημένη από το ΠΑΣΟΚ, αλλά ούτε η Λούκα Κατσέλη και ο Χάρης Καστανίδης.

Η Καιλή συμπλήρωσε πως η ίδια έμεινε παρούσα στα δύσκολα, παρά τις απογοητεύσεις της πολιτικής, αφού της πήρε την έδρα ο Βενιζέλος παρότι εκλέχθηκε πρώτη Βουλευτής Θεσσαλονίκης και στήριξε δημόσια τον κόσμο που έμεινε κοντά στην δημοκρατική παράταξη σεβόμενος την ιστορία και τους αγώνες , τονίζοντας πως άλλοι είναι εκείνοι που πρέπει να απολογηθούν και όχι όσοι έμειναν να δώσουν τον δύσκολο αυτό αγώνα.

Αποτέλεσμα των όσων είπε με ένταση και πάθος ήταν τα τηλέφωνα της να χτυπούν ασταμάτητα για συγχαρητήρια από όλη την Ελλάδα, αφου δεν υπήρξε συζήτηση που να μην αναφερόταν με έκπληξη στο πρόσωπο της και όσα είπε, συσπειρώνοντας τον κόσμο.

Η στάση που έχει κρατήσει όλο το τελευταίο διάστημα η Καιλή και η δυναμική της παρουσία, κάνει πολλούς να στοιχηματίζουν πως θα είναι στην επόμενη ευρωβουλή, εκεί που θα δοθούν νέες σκληρές μάχες για την Ελλάδα και την Ευρώπη...

Keywords
Τυχαία Θέματα