Η Νόρα στήριξε Ρέππα στα Μανιάτικα

Μπάχαλο επικρατεί στο επιτελείο του απερχόμενου δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου. Οι σοβαροί του συνδυασμού, βλέποντας την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί έχουν αρχίσει να κρατούν αποστάσεις από ένα σύστημα, που απέδειξε ότι το μόνο που το ενδιαφέρει είναι να διατηρήσει τις καρέκλες του. Από το πρωί –όπως πρώτο έγραψε το parapolitika.gr-, η οικογένεια Μιχαλολιάκου – Κατσαφάδου, προσπαθεί να πείσει τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, ότι αυτό που βλέπουν δεν είναι αληθινό. Ωστόσο, με δεδομένη την αναξιοπιστία

του Μιχαλολιάκου, κανείς πλέον δεν τον πιστεύει. Λογικό, από τη στιγμή που από τα χείλι του ίδιου ανθρώπου, άκουγαν μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής, ότι η εκλογική μάχη του Πειραιά, θα κρίνονταν από την πρώτη Κυριακή.

Τα περισσότερα βέλη στρέφονται προς την πλευρά της Φιλίτσας (Νόρας) Μιχαλολιάκου – Κατσαφάδου, την οποία οι υποψήφιοι θεωρούν ως βασική υπεύθυνη του άθλιου παρασκηνίου που στήθηκε με τους σταυρούς. Ενοχλημένοι –και λογικά γιατί έδωσαν πραγματική μάχη- εμφανίζονται οι: Γιάννης Μαστρονικόλας και Σαράντος Ευσταθόπουλος, τα ονόματα των οποίων δεν περιλήφθηκαν σε καμία από τις τρεις «γραμμές» που είχαν δοθεί από το γραφείο των Νόρας – Βασίλη. Χαρακτηριστικότερη περίπτωση για το πώς στήθηκε το «παιχνιδάκι» εις βάρος των πολλών και υπέρ των «σκληρών», αλλά και των όψιμων υποστηρικτών του Μιχαλολιάκου, αποτελούν τα Μανιάτικα. Εκεί, η Νόρα, έπαιζε σκληρά τον Ρέππα, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την περιοχή.

Εκτός από τους Ευσταθόπουλο και Μαστρονικόλα, χοντρό καυγά με την θυγατέρα του δημάρχου, είχε και ο Βουγιουκλάκης. Οι επόμενες ώρες κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμες για την συνοχή του συνδυασμού Μιχαλολιάκου, αφού πλέον κανείς δεν πιστεύει ότι υπάρχει πιθανότητα να αποφύγει τον εκλογικό διασυρμό ο απερχόμενος δήμαρχος.

Keywords
Τυχαία Θέματα