Πάολα: Απαντά για τους εγκλωβισμένους από την κακοκαιρία στο μαγαζί που τραγουδούσε

11:13 15/7/2019 - Πηγή: People

Η κακοκαιρία που «χτύπησε» τη δυτική Ελλάδα το Σαββατοκύριακο είχε ως αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν εικόνες και video από την έντονη βροχόπτωση, τις πλημμύρες και τις καταστροφές. Εκείνα, όμως, που έγινε viral ήταν από το νυχτερινό κέντρο στη Πάτρα όπου τραγουδούσε η Πάολα.

Σ’ αυτό μπορεί να δεις κανείς τους θαμώνες να «λούζονται» από τη βροχή, που έπεφτε από την οροφή του κέντρου, ενώ

η τραγουδίστρια συνέχιζε το πρόγραμμά της στη σκηνή, γεγονός που σχολιάστηκε έντονα στα social media.


Τελικά, η βραδιά διακόπηκε απότομα καθώς η κακοκαιρία χειροτέρευε και ο χείμαρρος που βρίσκεται δίπλα στο νυχτερινό υπερχείλισε, με αποτέλεσμα περίπου 1.000 άτομα να μην μπορούν να φύγουν από το κέντρο.

Για τον απεγκλωβισμό τους κλήθηκαν η Πυροσβεστική και η Αστυνομία που τελικά απομάκρυναν με ασφάλεια τον κόσμο. Σύμφωνα με την αστυνομία εγκλωβίστηκαν περισσότερα από 1.000 άτομα στο κέντρο στο Δρέπανο, λόγω υπερχείλισης του γειτονικού χειμάρρου.

Στο μεταξύ, η Πάολα θέλησε με μια ανάρτησή της στο Instagram να εξηγήσει για όσα συνέβησαν στο κέντρο σημειώνοντας ότι δεν κινδύνεψε κανείς, ότι η Πυροσβεστική έφτασε εγκαίρως, ενώ ανακοίνωσε και τη ημερομηνία της νέας της εμφάνιση. Στην πραγματικότητα, η τραγουδίστρια αναδημοσίεσε την ανακοίνωση του νυχτερινού κεντρου που είναι και η επίσημη απάντηση για όσα έγιναν εκείνο το βράδυ:

View this post on Instagram

volcano new date 19/7

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀✯P Λ Ø L Λ✯⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ (@paola_official__) on Jul 14, 2019 at 10:29am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα