«Taylor Swift: Miss Americana»: Το ντοκιμαντέρ του Netflix που φέρνει στο φως τις δύσκολες στιγμές μιας λαμπερής ζωής

16:17 8/2/2020 - Πηγή: People

Τα χρόνια των διατροφικών διαταραχών, τα οικογενειακά προβλήματα υγείας καθώς και οι προσωπικές σχέσεις της τραγουδίστριας βρίσκονται στο επίκεντρο του ντοκιμαντέρ με τίτλο Taylor Swift: Miss Americana, που έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 31 Ιανουαρίου. Οι δύσκολες στιγμές μιας κατά τα άλλα λαμπερής ζωής βλέπουν το φως

της δημοσιότητας και εμείς θυμόμαστε τους λόγους για τους οποίους μισούμε να τη λατρεύουμε!

Από τη Melody Chiu / Απόδοση: Μαρία Παπαϊωάννου

Οι φαν της Taylor Swift έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όπως ποτέ άλλοτε στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο Taylor Swift: Miss Americana. Η γνωστή τραγουδίστρια ανοίγει για πρώτη φορά την καρδιά της και μιλάει για όλες τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μέσα στα χρόνια. Συγκεκριμένα αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετώπιζε με την εικόνα του σώματός της, στις αλλεπάλληλες μάχες της μητέρας της, Andrea, με τον καρκίνο αλλά και στο κύμα αρνητικών σχολίων που δέχτηκε μετά τη διαμάχη με τον Kanye West και τη σύζυγό του, Kim Kardashian. «Για χρόνια η Taylor έδινε μια σιωπηλή και πολύ σκληρή μάχη» λέει πηγή από το περιβάλλον της στο αμερικανικό People.

«Με αυτό το ντοκιμαντέρ θέλει να επικοινωνήσει στο κοινό πως αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος για να ζει πλέον». Όπως δείχνει και η ταινία, η Swift άλλαξε την οπτική με την οποία αντιμετώπιζε τα πράγματα στη ζωή της όταν η μητέρα της διαγνώστηκε το 2015 με καρκίνο. «Αυτό ήταν πολύ δύσκολο για εμένα γιατί πρόκειται για τον πιο κοντινό και αγαπημένο μου άνθρωπο. Με ταρακούνησε και με έκανε να επαναπροσδιορίσω όλα τα πράγματα για τα οποία στενοχωριόμουν στο παρελθόν» λέει η 30χρονη Swift στο γράμμα που διάβασε η σκηνοθέτρια της ταινίας, Lana Wilson, στην πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε στο Sundance Film Festival στις 23 Ιανουαρίου.

«Πλέον δεν με νοιάζει αν κάποιος μου τονίσει ότι πήρα κιλά»

«Αν η μητέρα σας ήταν άρρωστη και έκανε χημειοθεραπείες, θα ενδιαφερόσασταν όντως για το αν ο κόσμος του Διαδικτύου σάς συμπαθεί;» δήλωσε η Swift σε συνέντευξή της στο περιοδικό Varity, ενώ αποκάλυψε πως η 62χρονη μητέρα της, Andrea, διαγνώστηκε πρόσφατα με όγκο στον εγκέφαλο. «Ήταν πραγματικά μια πολύ δύσκολη στιγμή για εμάς ως οικογένεια» είπε η Swift, επιβεβαιώνοντας παράλληλα πως η υγεία της μητέρας της ήταν ο λόγος που αποφάσισε να μειώσει τις εμφανίσεις της στην προγραμματισμένη περιοδεία για την προώθηση του τελευταίου της άλμπουμ με τίτλο Lover. «Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί» καταλήγει.

Στην ταινία η Swift μιλάει επίσης με ειλικρίνεια για τις διαταραγμένες διατροφικές συνήθειες που ξεκίνησαν στην ηλικία των 18 ετών και κλιμακώθηκαν όταν βγήκε το μουσικό της άλμπουμ με τίτλο 1989. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας της το 2015 λιποθύμησε πάνω στη σκηνή εξαιτίας του πιεστικού προγράμματος σε συνδυασμό με την κακή διατροφή. Σήμερα, έχοντας ξεπεράσει τις διατροφικές διαταραχές, δηλώνει: «Πλέον δεν με νοιάζει αν κάποιος μου τονίσει ότι πήρα κιλά. Έχω συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν πάντα κάποια συγκεκριμένα πρότυπα ομορφιάς με τα οποία μπορεί να μην ταιριάζεις».

«Αυτός είναι ο διαφορετικός τρόπος που έχω αποφασίσει να ζω πλέον τη ζωή μου»

Τα τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με τον 28χρονο Bρετανό ηθοποιό Joe Alwyn, ο οποίος κάνει μερικά σύντομα περάσματα ως guest στην ταινία. Η τραγουδίστρια θέλοντας να διατηρήσει αυτό το κομμάτι της προσωπικής της ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αρκείται να δηλώσει για τον αγαπημένο της πως η κανονική και ισορροπημένη ζωή του ήταν ένας από τους λόγους που την έκαναν να τον ερωτευτεί. Τώρα πλέον, έχοντας τη στήριξή του και με όπλο τη δύναμη που βρήκε μέσα της, η Swift μιλάει ανοιχτά για όλα τα θέματα που την απασχολούν αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις.

«Κάθε φορά που στέκεσαι απέναντι σε ένα θέμα ή υποστηρίζεις κάποιο άλλο πρέπει να γνωρίζεις πως δεν πρόκειται να δεχτείς ομόφωνα σχόλια» λέει η ίδια, ενώ εμφανίζεται στην ταινία να έχει μια έντονη διαφωνία με τον πατέρα της, Scott, αλλά και με την ομάδα που συνεργάζεται. «Αυτή όμως η συνειδητοποίηση με έκανε γενναία. Και αυτός είναι ο διαφορετικός τρόπος που έχω αποφασίσει να ζω πλέον τη ζωή μου».

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής

Keywords
Τυχαία Θέματα