Μανικιούρ: Το μπλε είναι το νέο μαύρο κι εμείς σας έχουμε τα ωραιότερα βερνίκια

Το μπλε ψηφίστηκε από την Pantone ως το χρώμα της χρονιάς και είμαστε πολύ χαρούμενες. Ειδικά όσο αφορά το μανικιούρ είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα μας. Οι ειδικοί άλλωστε υποστηρίζουν πως είναι το νέο μαύρο κι εκείνο που ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος. Είναι το χρώμα της Μεσογείου, μας θυμίζει το ελληνικό καλοκαίρι και έχει μια κομψή ένταση που όλες αγαπάτε.

Επίσης δεν σας περιορίζει όσο αφορά το συνδυασμό αφού λειτουργεί

στ’ αλήθεια όπως το μαύρο ή το λευκό. Δείχνει τέλειο όλες τις ώρες της ημέρας και σε όλες τις περιστάσεις ενώ μπορούν να το υιοθετήσουν γυναίκες όλων των ηλικιών.

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα βερνίκια νυχιών για εσάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το αγαπημένο σας.

OPI Nail Lacquer, Less is Norse: Θυμίζει μελάνι και είναι ότι πιο chic για το χειμώνα. Ταιριάζει τέλεια στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδας αλλά κολακεύει παράλληλα και τις πιο σκούρες.

Essie Nail Lacquer, Aruba Blue: Το κλασικό, αιώνιο μπλε της Μεσογείου. Θα σας θυμίσει καλοκαίρι, θάλασσα και τα εξωτικά μέρη. Ναι, είναι τέλειο για το χειμώνα.

Seventeen Studio Rapid Dry Lastibg Color, No 29: Κατάλληλο για εσάς που αγαπάτε την ένταση και τα χρώματα που δημιουργούν ένα εξεζητημένο μανικιούρ.

Korres Gel Effect Nail Color, Steel Blue: Βαθύ μπλε χρώμα που θα αγαπήσετε αν έχετε αδυναμία στο δραματικό look. Δείχνει τέλειο τόσο σε κοντά όσο και σε πιο μακριά νύχια.

Dior, Dior Vernis, Junon: Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα γοητευτικό χρώμα που κινείται ανάμεσα στο μπλε και το γαλάζιο.

Extra Tips: Μην ξεχάσετε να απλώσετε base coat πριν από το βερνίκι ώστε να προστατεύσετε τα νύχια σας. Για λάμψη και διάρκεια του χρώματος χρησιμοποιείστε top coat. Τέλος ενυδατώστε την περιοχή γύρω από τα νύχια με ένα έλαιο κάνοντας απαλό μασάζ. Τα νύχια σας πρέπει να είναι άψογα ώστε να αναδείξετε το χρώμα με τον καλύτερο τρόπο.

Κεντρική photo: Juan Naharro Gimenez/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Body butter: Το προϊόν που θα χαρίσει πλούσια ενυδάτωση στο δέρμα σας τώρα που κάνει κρύο

Ξηροδερμία στο τριχωτό της κεφαλής: Δείτε γιατί δημιουργείται και κάντε ότι πρέπει για να απαλλαγείτε!

Keywords
Τυχαία Θέματα