Ελένη Μενέγακη: Αγαπάει το Ματέο και το δηλώνει δημόσια

20:04 2/7/2013 - Πηγή: People

Την Ελένη Μενεγάκη τη βλέπουμε ακόμα κάθε μεσημέρι στους δέκτες μας. Έλα όμως που η ίδια δεν είναι στο τηλεοπτικό της πλατό, αλλά στο αγαπημένο της μέρος, τα Άχλα της Άνδρου. Εκεί δεν είναι μόνο το αγαπημένο της μέρος, είναι και ο δικός της αγαπημένος, ο σύντροφός της, ο Ματέο.

Διάβασε εδώ: Ελένη Μενεγάκη: Κονσέρβα στον Alpha,

Live στα Άχλα

Η παρουσιάστρια, ανέβασε η ίδια μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, στην οποία αγκαλιάζει το Μάκη Παντζόπουλο. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με ένα μεγάλο φούξια λουλούδι στα πιασμένα μαλλιά της, από αυτά που συνηθίζει να φοράει η Ελένη, κάθεται αγκαλιά με το σύντροφό της και λάμπουν και οι δύο από ευτυχία.

Διάβασε ακόμα τις αποκλειστικές δηλώσεις της παρουσιάστριας στο People

Η Ελένη Μενεγάκη είχε πρόσφατα δηλώσει αποκλειστικά σε συνέντευξή της στο People, πόσο αλλαγμένη νιώθει μέσα σε αυτή τη σχέση και πως ο Ματέο της έχει διδάξει πράγματα για τη ζωή που η ίδια δε γνώριζε.

Απελευθερωμένη και με διάθεση να προλάβει τους paparazzi που την κυνηγούν για μία φωτογραφία από τις προσωπικές της στιγμές, η Ελένη Μενεγάκη δείχνει μόνη της πως ξέρει να αγαπά, δε φοβάται και είναι έτοιμη να ζήσει το καλοκαίρι της δίπλα στη φύση, δίπλα στον άνθρωπό της, αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα.

The post Ελένη Μενέγακη: Αγαπάει το Ματέο και το δηλώνει δημόσια appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα