H Έλενα Παπαρίζου εγκαινιάζει το Summer Music Festival του McArthurGlen

Το αγαπημένο σας εκπτωτικό χωριό McArthurGlen κινείται στο ρυθμό του καλοκαιριού και σας προσκαλεί να περάσετε μαζί τον πιο διασκεδαστικό Ιούλιο με πολλές συναυλίες και γνωστούς καλλιτέχνες. Την Παρασκευή 5 Ιουλίου και ώρα 20:00 η Έλενα Παπαρίζου κάνει την αρχή και εγκαινιάζει το summer music festival με μία μοναδική μουσική συναυλία που θα απογειώσει τη διάθεσή σας με όλα τα αγαπημένα σας τραγούδια.

Απολαύστε

τις αγορές σας στα αγαπημένα σας designer brands 35-70% πιο φθηνά, κάντε ένα διάλειμμα στα εστιατόρια και τα καφέ και συνοδεύστε το βράδυ σας με χορό και τραγούδι από την Έλενα Παπαρίζου.

Αυτό το καλοκαίρι, στο εκπτωτικό χωριό πρωταγωνιστούν τα τραγούδια, η μουσική και το κέφι! Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να μετακινήστε δωρεάν προς και από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με το πούλμαν μας, από το σταθμό μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας, ανά μία ώρα.

Η πρώτη συναυλία είναι μόνη η αρχή. Το summer music festival θα συνεχιστεί για όλο τον Ιούλιο με περισσότερα ονόματα-έκπληξη στο εκπτωτικό χωριό. Εσείς δεν έχετε παρά να μείνετε συντονισμένοι στα νέα μας. Καλό μουσικό καλοκαίρι!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site του McArthurGlen καθώς και το αντίστοιχο Facebook Page & Twitter Account.

Keywords
Τυχαία Θέματα