Τα κανούργια σχέδια του Eudon Choi γεμίζουν τα ράφια των καταστημάτων River Island

18:34 2/7/2013 - Πηγή: People

Με ανοιχτές αγκάλες οι υπεύθυνοι της εταιρείας ρούχων River Island υποδέχτηκαν τον Eudon Choi στο δυναμικό τους. Μετά τους σχεδιαστές William Tempest και Georgia Hardinge ήρθε η σειρά του Κορεάτη σχεδιαστή να βάλει το δικό του λιθαράκι στον βωμό της εταιρείας. Τα River Island

έχουν δημιουργήσει στενές σχέσεις με το νεανικό κοινό, γι αυτό το λόγο όχι μόνο χρησιμοποιούν δυνατά ονόματα για συνεργασίες – όπως τη Rihanna – αλλά έχουν δημιουργήσει μια ολόκληρη εκστρατεία έτσι ώστε νέοι σχεδιαστές να παρουσιάζουν τα κομμάτια τους.

Διαβάστε όλη την ιστορία μέχρι ο Alexander Wang να συμφωνήσει με τον οίκο Balenciaga

Ο Choi, ο οποίος θεωρείται από τους καλύτερους ανερχόμενους βρετανούς σχεδιαστές, παρουσίασε τα 16 του σχέδια τα οποία εμπνεύστηκε από τον φωτογράφο Peter Linderberg και τη δουλειά του Wild at heart – στην οποία φωτογράφισε γνωστά μοντέλα όπως η Cindy Crawford, Naomi Campbell, Claudia Schiffer και Tatjana Patitz.

Χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη το δέρμα, ακολουθεί απλές γραμμές που θυμίζουν τις στολές ποδηλατών κι όλα αυτά συνδυασμένα με μια πλούσια χρωματική παλέτα. Στόχος είναι η κομψότητα να συνδυαστεί με την ευκολία και την άνεση, και να δημιουργηθεί μια σειρά την οποία θα μπορούν να φορέσουν εύκολα τα νέα κορίτσια.

Τα ρούχα του ήδη ξεκίνησαν να πωλούνται και φήμες λένε πως γρήγορα θα έχουν έλλειψη στα ράφια.

The post Τα κανούργια σχέδια του Eudon Choi γεμίζουν τα ράφια των καταστημάτων River Island appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα